Gå til indhold
Julelys i Ry

Jul i Skanderborg

Foto: Per Bille

Tag en tur til Skanderborg i juledagene og forkæl dig selv, dine kære og din gane. Hver weekend i december bliver der skuet op for julehyggen på bedste vis.

Juleaktiviteter i Skanderborg

Få et afbræk fra julens ræs, hvor hotellerne i Skanderborg byder på juleophold og masser af julehygge. Knudhule Badehotel inviterer på skønne juleoplevelser, Hotel Skanderborghus byder på sildebord til dit juleophold og Nørre Vissing Kro forkæler med et julet kroophold

Også Skanderborg Park Hotel sørger for julehyggen til deres festlige julebuffet.

I Kulturhuset Skanderborg er der flere julekoncerter på programmet.

I starten af december kan du opleve det hyggelige julemarked på Vestermølle, der er fyldt med boder og julegodter.

Hos Museum Skanderborg på Perron1 kan hele familien også opleve den anderledes juleudstilling Jul i mørket, hvor I kan udforske julens dystre og måske lidt uhyggelige afkroge. I kan også tage til foredrag om nissernes historie eller julens madtraditioner. 

Udnyt muligheden og tag familien eller vennerne i hånden og gå en tur i skoven. Skanderborg er kendt for sin smukke natur med store skove, smukke søer og hyggelige bakker, hvor du kan opleve, hvordan sæsonen skifter farver fra efterår til vinter.

Du kan også finde juleglæden i det smukke Ry, som er pyntet op til jul, og hvor de hyggelige butikker bugner med julegaver.

Find flere begivenheder i Skanderborg her.

Besøg den hyggelige julebutik

Julebutik i Museum Skanderborg

Perron 1

Foto: Museum Skanderborg

Museum Skanderborg har forvandlet den gamle ventesal på Perron 1 til en hyggelig julebutik. Der er et stort udvalg af julepynt, julegaver - og lækre juleøl!

Forbered juleturen til Skanderborg

Hvornår har butikkerne åbent, hvor kan jeg parkere, hvilke hoteller har åbent juleaften, hvor kan jeg holde nytårsaften, hvilke restauranter har åbent mellem jul og nytår?

Julebutik i Museum Skanderborg
Foto: Museum Skanderborg

Julens åbningstider

Se hvornår hoteller, restauranter og attraktioner holder åbent hen over jul og nytår.

Find lokale svar til Skanderborg her:

Læs mere

Share your moments with us: