Julelys i Ry

Jul i Skanderborg

Foto: Per Bille

Tag en tur til Skanderborg i juledagene og forkæl dig selv, dine kære og din gane. Hver weekend i december bliver der skuet op for julehyggen på bedste vis.

Juleaktiviteter i Skanderborg

Få et afbræk fra julens ræs, hvor hotellerne i Skanderborg byder på juleophold og masser af julehygge. Knudhule Badehotel inviterer på skønne juleoplevelser, tag et weekendophold på det smukt beliggende Hotel Skanderborghus og Nørre Vissing Kro forkæler med et julet kroophold

Museum Skanderborg har forvandlet den gamle ventesal på Perron 1 til en hyggelig julebutik. Der er et stort udvalg af julepynt, julegaver - og lækre juleøl!

I Kulturhuset Skanderborg er der flere julekoncerter på programmet.

I starten af december kan du opleve det hyggelige julemarked på Vestermølle, der er fyldt med boder og julegodter.

Hos Museum Skanderborg på Perron1 kan hele familien også opleve den anderledes juleudstilling Jul i den gamle Mølle, hvor der vil være juleboder med håndværk og juleværksted for børn. 

Udnyt muligheden og tag familien eller vennerne i hånden og gå en tur i skoven. Skanderborg er kendt for sin smukke natur med store skove, smukke søer og hyggelige bakker, hvor du kan opleve, hvordan sæsonen skifter farver fra efterår til vinter.

Du kan også finde juleglæden i det smukke Ry, som er pyntet op til jul, og hvor de hyggelige butikker bugner med julegaver.

Find flere begivenheder i Skanderborg her.

Julens åbningstider i Skanderborg

og i hele Aarhusregionen.

Hvilke hoteller og restauranter har åbent i julen? Hvor kan jeg booke et juleophold, og hvordan holder butikkerne åbent i december måned? Find svar her på siden.

Julebelysning i Skanderborg

Julens åbningstider

i Skanderborg og hele Aarhusregionen

Foto: Per Bille