Gå til indhold
Borre Sø ved Silkeborg
BÆRBART netværksmøde om certificeringer

Partnersamarbejde med VisitAarhus

Foto:Jonas Furstone&Kasper Hornbæk

Vil du være med?

Som partner i VisitAarhus bliver I en del af en stor samlet destination, hvor vi i fællesskab tiltrækker ferie- og erhvervsturister. Når vi står sammen, har vi flere kræfter og flere midler til at udbrede og udvikle vores destination – til gavn for både jeres gæster og jer.

Hos VisitAarhus bestræber vi os hele tiden på at styrke destinationens brand og levere relevante og skarpe kampagner, projekter, netværk og kursustilbud, som kan komme jer til gavn i et partnerskab. For os går et partnerskab begge veje. Vi arbejder målrettet på at få flere nationale og internationale gæster til vores destination, og det er vigtigt for os at udvikle turismen i en mere bæredygtig retning.

Her er mulighederne

Sammen kan vi gøre mere end hver for sig. I et samarbejde skal I som partner derfor dele jeres nyheder og aktiviteter, deltage i netværksmøder, kompetenceudvikling og projekter. Samtidig vil vi i VisitAarhus gerne have jeres input til udviklingen af vores destination, så destinationens gæster kan holdes opdateret på hvad der rør sig hos jer. På denne måde bliver vi stærkere sammen.

Et partnerskab med VisitAarhus er derfor en investering i en stærkere destination. Hvad det koster, afhænger af hvilken type virksomhed I er er, hvor store I er og om I har interesse i at være med i vores krydstogtindsats eller med på erhvervsturisme-messer.

Kartofler hos Kalø Økologisk Gårdbutik

Foto:Frame & Work

Turismepartnerskabet er for små virksomheder der ønsker at blive præsenteret sammen med VisitAarhus. Det kan være små cafeer, restauranter eller et lokalt bageri. Som turismepartner bidrager du til arbejdet med at tiltrække gæster til Aarhusregionen, samtidigt med at dit produkt får særlig synlighed på vores online platforme. 

Den uendelige bro i Aarhus

Foto:Frame & Work

Forretningspartnerskabet er for mindre virksomheder der arbejder målrettet med turister som målgruppe. Det kunne være større restauranter, campingpladser, mindre kroer og hoteller og overnatningssteder - eller attraktioner og museer. Som forretningspartner får du særlig synlighed på vores online platforme og indgår, hvis det er relevant i vores arbejde med møder, konferencer og kongresser. Du får samtidigt adgang til vores tilkøb.

Indelukket ved Gudenåen i Silkeborg

Foto:Roar Paaske

Det strategiske partnerskab er for dig der aktivt vil arbejde sammen med VisitAarhus. Her får du adgang til vores specialistviden, og du vil aktivt kunne bruge os til sparring, vidensdeling og udvikling. Du vil samtidig blive prioriteret i markedsføring og indgå i vores strategiske arbejde med tiltrækning af international presse.  

Høj Stene i Favrskov

Foto:Frame & Work

VIP-partnerne er de virksomheder, der tegner turismebilledet i vores destination. Det er dig, vi udvikler destinationen op ad og sammen med. I er top of mind i vores strategiske arbejde og udvikling og markedsføring af destinationen - nationalt som internationalt. 

Kontakt os for uddybende spørgsmål

Kontakt vores erhvervskoordinatorer for at høre mere om hvordan I kan være med til at gøre destinationen stærkere, styrke jeres netværk, og hvordan vi sammen kan give vores gæster en bedre oplevelse.

Læs mere

Gode grunde...

Sådan giver et partnerskab i VisitAarhus værdi for din virksomhed:

  • Du bliver en del af en stor samlet destination, der tiltrækker flere gæster
  • Du møder mulige samarbejdspartnere i hele destinationen
  • Du får netværksmøder, kursus- og kompetencetilbud
  • Du er med i destinationsmarkedsføringen over for relevante målgrupper og markeder
  • Du får mulighed for at deltage i projekter finansieret af statslige og private fonde
  • Din virksomhed får særlig synlighed på VisitAarhus' websites
  • Din virksomhed er en del af vores gæsteservice dér, hvor gæsterne er, og når de har brug for det
  • Din virksomhed kan drage nytte af VisitAarhus' Frivilligorganisation med +2000 frivillige
  • Du får adgang til turismedata og nøgletal

Bestil brochurer og foldere

Har du brug for foldere, brochurer eller guides til at dele med dine gæster, så kan du finde dem herunder.

Share your moments with us: