Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus
Kaløvig Center ved vandet på Djursland

Møder og konferencer i Aarhusregionen

Foto:Radisson Blu Scandinavia Hotel&Kaløvig Center

Lad os mødes i Aarhusregionen

Aarhusregionen byder dig velkommen med et væld af muligheder for hoteller, mødesteder, teambuildingaktiviteter, naturoplevelser, AV-leverandører og meget mere – fra internationale konferencehoteller til alternative og finurlige mødelokaler i et storbymiljø i Aarhus, Danmarks andenstørste by eller i noget af Jyllands smukkeste natur.

Her finder du en helt særlig gæstfrihed og et nærvær, der sætter den personlige relation i fokus og giver plads til fordybning midt i en travl hverdag.

DK Aarhusregionen på et kort

Foto:VisitAarhus

Få gratis hjælp – og spar tid

Ud fra dine behov og ønsker hjælper vi med at afdække Aarhusregionens muligheder for mødesteder, hoteller, gruppeaktiviteter og meget mere.

VisitAarhus er din professionelle sparringspartner.

Vi tjekker ledighed og indhenter gerne tilbud ud fra dine personlige ønsker og behov – uanset om det er en lille firmafest, et møde eller en stor konference.

Og vores hjælp er gratis og uden kommission.

KONTAKT OS

Kontakt os

Læs mere

Det siger tidligere mødearrangører

Vi fik meget mere, end vi turde håbe på. VisitAarhus Convention Bureau afsatte omgående mandskab til at hjælpe os, og de var afgørende for, at vi fik samlet alt materiale, forespurgt på priser og opsat budget for to forskellige konferencelokaliteter.

- Klaus Seiersen, Dansk Center for Partikelterapi

Jeg har flere gange benyttet mig af VisitAarhus’ services og har altid oplevet kompetent og seriøs hjælp. Her har VisitAarhus hurtigt formået at sætte sig ind i mine behov og hjælpe med at åbne deres destination og netværk op for mig. Dette har både sparret mig for rigtigt meget tid, men det har samtidigt været med til at sikre, at vores planlægning har fungeret bedre, og vi hurtigt fandt de rigtige løsninger til os og vores arrangement.

- Hanne Aaskov Paroli, Chefsekretær Center for Klima og Erhverv