Inspirationsture i Aarhusregionen

Inspirationsture for mødeplanlæggere

Foto: VisitAarhus

Hold dig opdateret på mødemarkedets tendenser, og styrk dit kendskab til relevante møde- og konferencesteder i Aarhusregionen.

Til dig, som planlægger møder, konferencer og events og gerne vil holde dig opdateret på mødemarkedets muligheder og nye tendenser samt sikre, at du fortsat planlægger dine møder mest effektivt og med størst mulige værdi. 

Hvad er VisitAarhus' inspirationsture?

Bliv klogere på storhittende mødetendenser, afprøv oplevelser i praksis, og hold dig opdateret på nye mødesteder i Aarhusregionen (Aarhus, Djursland, Silkeborg, Viborg, Favrskov og Randers). 

VisitAarhus tilbyder gratis inspirationsture målrettet mødearrangører - virtuelt som fysisk. Turene er inddelt i temaer, så du nemt kan vælge de ture ud, der er relevante for dig og din virksomhed. Vi laver et program og tager jer med rundt. Der er tit begrænsede pladser, så tøv ikke med at booke en plads, hvis du er interesseret. 

Hvordan kommer jeg med?

Tilmeld dig vores mailliste målrettet mødearrangører, og du vil få en invitation til næste arrangement. Der er ofte begrænset pladser, så det er med at være hurtig. Via maillisten kan du også holde dig opdateret på mulighederne i Aarhusregionen på en nem måde - hvad enten det er mødesteder, hoteller, spisesteder eller oplevelser. Så du sikrer, at du fortsat planlægger dine arrangementer mest effektivt og med størst mulige værdi.

Eksempler på tidligere arrangementer

Liste
Kort
Inspirationstur: Arrangementer i store kulturhuse
Foto: © Your rainbow panorama, Olafur Eliasson, 2006 - 2011, ARoS Aarhus Art Museum. Fotograf: Lise Balsby

Inspirationstur: Arrangementer i store kulturhuse

Dørene hos nogle af Aarhusregionens kulturinstitutioner er ikke kun åbne for nysgerrige gæster – også virksomheder kan leje sig ind til møder midt i ny og gammel kultur. Oplev de alternative mødestede...

Læs mere
Inspirationstur: Det nye Aarhus
Foto: Hotel Oasia Aarhus

Inspirationstur: Det nye Aarhus

Bliv klog på det Nye Aarhus. 

Aarhus er en by i hastig forandring, og mange nye mødemuligheder skyder frem. Bliv opdateret om mulighederne i Aarhus og se de nyeste steder.

Læs mere

Inspirationstur: Mødet i naturen - Djursland

Bliv endnu klogere på den storhittende mødetendens, naturelementet. Oplev mødesteder omkranset af skøn natur og få vigtig indsigt i, hvordan naturelementet kan øge værdien i dit næste møde - både til ...

Læs mere
Inspirationstur: Hybridmøder
Foto: GUESTapart

Inspirationstur: Hybridmøder

Et hybridmøde om hybridmøder. Til dig, som planlægger møder, konferencer og events og gerne vil holde dig opdateret på mødemarkedets nye tendenser samt sikre, at du post corona fortsat planlægger dine...

Læs mere
Inspirationstur: Mødet i naturen - Silkeborg
Foto: VisitSilkeborg

Inspirationstur: Mødet i naturen - Silkeborg

Naturens positive effekt på møders værdi og effektivitet. Hvordan, hvorfor og hvornår kan du aktivt bruge naturen og udendørsarealer til at optimere outputtet på møder, events og konferencer? 

Til di...

Læs mere

Inspirationstur: VIP-arrangement inden Møde & Eventdagen 2022

ALT BOOKET, IKKE FLERE LEDIGE PLADSER. Kom med til VIP-arrangement inden du besøger fagmessen Møde & Eventdagen 2022. Få en god start på dagen, lækker morgenmad, plads til netværk, oplæg og VIP-fordel...

Læs mere

Har du spørgsmål?

Kontakt mig, jeg er her for at hjælpe

Anneke Dreyer
Skriv eller ring til mig

Projektleder, Erhvervsturisme

ad@visitaarhus.com