Morgenmad på vandet på Kyst- og Fjordcentret

Teambuilding og aktiviteter ved møder

Foto: Impuls Film

I Aarhusregionen finder du et stort udbud aktiviteter, du kan tage del i uden for mødelokalet. Prøv bl.a. kræfter med træklatring, bueskydning, sejl i kano eller kajak, sæt fokus på madlavning eller noget helt andet.

Der er rigtig mange muligheder i hele Aarhusregionen - flere af områdets kulturinstitutioner og attraktioner byder også på sjove pauseoplevelser, unikke aktiviteter og alternativ teambuilding. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Aktivitetsudbydere

Liste
Kort
Aros Adventure
Foto: Aros Adventure

Aros Adventure

Aros Adventure inviterer dig med på autentiske ture og oplevelser på Djursland og i Aarhus. Kom med på vandretur i Mols Bjerge eller følg vikingerne.

Læs mere
Mountainbike hos Karpenhøj Naturcenter på Djursland
Foto: Karpenhøj Naturcenter

Aktiviteter på Karpenhøj Naturcenter

Hos Karpenhøj er natur, fællesskab og friluftsliv omdrejningspunktet. Oplev teamcooking ved bålet, tag på guidet mountainbike tur, lær om bushcraft, stå på SUP eller sejl i havkajak. Der er rig mulighed for unikke oplevelser i naturen!

Læs mere

Professionel rejsearrangør GoRanders

GoRanders tilbyder sin ekspertise indenfor koordinering og servicering af erhvervs- og fritidsgrupper - firmamøder, personalearrangementer, produktlancering, årsmøde, sociale arrangementer, sightseein...

Læs mere
Aktivitetsarrangør Auning Kart Park
Foto: Auning Kart Park

Aktivitetsarrangør Auning Kart Park

Auning Kart Park tilbyder med deres gokartbane spændende oplevelser i enestående omgivelser. Gokart er for alle: virksomheder, kollegaer, venner og familier, der er glade for fart og spænding.

Læs mere

LOCKED Teambuilding

Med LOCKED Teambuilding er dig og dine kollegaer garanteret en sjov og udfordrende oplevelse, hvor I vil få testet jeres samarbejdsevner i et mobilt escape room.

Læs mere
Timm Vladimirs Køkken
Foto: Timm Vladimir

Timm Vladimirs Køkken

Er du til nyt nordisk eller til bøf og bajere? Til tapas eller american diner? I Timm Vladimirs Køkken bliver der lavet mad med højt humør og med vin i glasset. Her kan du lære at lave lækker mad med ...

Læs mere
GoBoat Aarhus
Foto: GoBoat

GoBoat

GoBoat har mange muligheder for virksomheder. Hvad enten I skal holde et møde i uvante rammer eller vil have en social aktivitet, så kan de hjælpe.

Læs mere
Abstrus - Teambuilding
Foto: Abstrus

Abstrus - Teambuilding

Oplev nye sider af dine kollegaer og få en skøn dag med fokus på sjov og udvikling. Alle kan være med i aktiviteterne uanset alder, fysik, baggrund og uddannelse.

Læs mere
Morgenmad på vandet på Kyst- og Fjordcentret
Foto: Impuls Film

Kyst- og Fjordcentret

Hos Kyst- og Fjordcentret kan dig og dine kollegaer kaste jer ud i sjove oplevelser i naturen. Spis mad på vandet, sejl i joller, byg jeres egen tømmerflåde eller noget helt andet.

Læs mere
Klatreparken Silkeborg
Foto: Klatreparken Silkeborg

Klatreparken

Hos Klatreparken i Silkeborg og Randers kan I tilføje et udfordrende element til jeres møde eller konference. Klatr til tops sammen og styrk sammenholdet - uanset om I er 10 eller 100 personer.

Læs mere

Lær at trylle med tryllekunstner Simon Olesen

Som dobbelt danmarksmester i trylleri og tankelæsning har Simon Olesen specialiseret sig i skræddersyede magiske pakkeløsninger til erhvervslivet. Med 12 års erfaring og hundredevis af 5-stjernede anmeldelser står Simon klar til at hjælpe med jeres næste event. 

Lær at trylle på en magisk teambuilding workshop for firmaet eller oplev magien til jeres næste arrangement, hvor Simon kan give jer masser af grin og oplevelser, der bliver husket.

Læs mere
Rundvisning hos Peter Larsen Kaffe
Foto: Peter Larsen Kaffe

Rundvisning hos Peter Larsen Kaffe

Hos Peter Larsen Kaffe elsker de kaffe – duften, smagen og måden den bringer mennesker sammen på. I deres mikroristeri i Viborg kan du opleve ristemesteren riste de rå kaffebønner og nyde en velsmagen...

Læs mere
Aarhus Symfoniorkester
Foto: Aarhus Symfoniorkester

Aarhus Symfoniorkester

Aarhus Symfoniorkester spiller alt fra store symfonikoncerter til kortere koncerter, populære mesterværker, sjældent spillede skønheder og familie- jule- og nytårskoncerter, der fylder Symfonisk Sal m...

Læs mere