Gå til indhold
Morgenmad på vandet på Kyst- og Fjordcentret

Teambuilding og aktiviteter ved møder

Foto: Impuls Film

I Aarhusregionen finder du et stort udbud aktiviteter, du kan tage del i uden for mødelokalet. Prøv bl.a. kræfter med træklatring, bueskydning, sejl i kano eller kajak, sæt fokus på madlavning eller noget helt andet.

Der er rigtig mange muligheder i hele Aarhusregionen - flere af områdets kulturinstitutioner og attraktioner byder også på sjove pauseoplevelser, unikke aktiviteter og alternativ teambuilding. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Aktivitetsudbydere

Liste
Kort
CoastZone
Foto: CoastZone

CoastZone

CoastZone er en landsdækkende teambuilding- og eventvirksomhed. Om det er 2 timers aktiviteter eller et flerdages forløb, fokuserer CoastZone på succesoplevelser, hvor alle kan være med.

Læs mere

Professionel rejsearrangør GoRanders

GoRanders tilbyder sin ekspertise indenfor koordinering og servicering af erhvervs- og fritidsgrupper - firmamøder, personalearrangementer, produktlancering, årsmøde, sociale arrangementer, sightseein...

Læs mere
Aktivitetsarrangør Auning Kart Park
Foto: Auning Kart Park

Aktivitetsarrangør Auning Kart Park

Auning Kart Park tilbyder med deres gokartbane spændende oplevelser i enestående omgivelser. Gokart er for alle: virksomheder, kollegaer, venner og familier, der er glade for fart og spænding.

Læs mere

Teambuilding under jorden med Museum Skanderborg

Prøv en anderledes form for teambuilding under jorden i Skanderborg - dig og dine kollegaer lærer en masse om samarbejde, om jer selv og om Den Kolde Krig. 

Læs mere
Aros Adventure
Foto: Aros Adventure

Aros Adventure

Aros Adventure inviterer dig med på autentiske ture og oplevelser på Djursland og i Aarhus. Kom med på vandretur i Mols Bjerge eller følg vikingerne.

Læs mere
Karpenhøj Naturcenter - et mødested midt i naturen
Foto: Karpenhøj Naturcenter

Karpenhøj Naturcenter - et mødested midt i naturen

Nationalpark Mols Bjerge er kendt for sin fantastiske natur, rige kulturhistorie og enestående udsigtspunkter. Her, på en bakke med udsigt over Ebeltoft Vig, Hjelm og Helgenæs ligger Karpenhøj Naturce...

Læs mere
Outdoor365
Foto: Outdoorfestivalen

Outdoor365

Outdoor365 er en onlineportal, hvor du kan blive inspireret til outdoor-aktiviteter og udeliv. Du kan finde aktiviteter både til lands, til vands og i luften.

Læs mere
Aarhus Symfoniorkester
Foto: Aarhus Symfoniorkester

Aarhus Symfoniorkester

Aarhus Symfoniorkester spiller alt fra store symfonikoncerter til kortere koncerter, populære mesterværker, sjældent spillede skønheder og familie- jule- og nytårskoncerter, der fylder Symfonisk Sal m...

Læs mere
KlatreSiloen
Foto: KlatreAutomaten

KlatreSiloen

I KlatreSiloen kan du udfordre dig selv, venner og familie i de mange klatreaktiviteter, som bl.a. indeholder klatrevægge, kassestabling og sjove alternative vægge. KlatreSiloen er et indendørs klatre...

Læs mere
GoBoat Aarhus
Foto: GoBoat

GoBoat

GoBoat har mange muligheder for virksomheder. Hvad enten I skal holde et møde i uvante rammer eller vil have en social aktivitet, så kan de hjælpe.

Læs mere
Morgenmad på vandet på Kyst- og Fjordcentret
Foto: Impuls Film

Kyst- og Fjordcentret

Hos Kyst- og Fjordcentret kan dig og dine kollegaer kaste jer ud i sjove oplevelser i naturen. Spis mad på vandet, sejl i joller, byg jeres egen tømmerflåde eller noget helt andet.

Læs mere
Klatreparken Silkeborg
Foto: Klatreparken Silkeborg

Klatreparken

Hos Klatreparken i Silkeborg og Randers kan I tilføje et udfordrende element til jeres møde eller konference. Klatr til tops sammen og styrk sammenholdet - uanset om I er 10 eller 100 personer.

Læs mere

Share your moments with us: