Gå til indhold
Udbyhøj badebro ved Udbyhøj strand Randers
Borgvolden i Viborg

Vi udvikler turismen og markedsfører Aarhusregionen

Foto:RAISFOTO&Jesper Maagaard

Fokus på turismen i Aarhusregionen

VisitAarhus er Aarhusregionens officielle turistorganisation (DMO), og vi dækker over storbyen Aarhus samt de omkringliggende byer og områder Djursland, Favrskov, Silkeborg, Skanderborg, Randers og Viborg.

I VisitAarhus arbejder vi for og med turisme og oplevelsesøkonomi i hele regionen. Gennem udviklingsprojekter og markedsføring af destinationen, og i tæt samspil med aktørerne i turisterhvervet, tiltrækker vi ferie- og mødegæster, der kan være med til at øge indtjeningen i turisterhvervet samt skabe omsætning og beskæftigelse i hele Aarhusregionen.

VisitAarhus' Strategi

A GREAT PLACE TO LIVE IS A GREAT PLACE TO VISIT

Bæredygtig vækststrategi for turismen i Aarhusregionen fra 2021

Læs strategien her

Vil du være med?

Bliv en aktiv spiller inden for turismen i Aarhusregionen

Bliv en del af den generelle destinationsmarkedsføring og -branding af vores område. Indgå som partner og få samtidig adgang og fordele i de mange samarbejder og aktiviteter samt promovering af egen virksomhed.

Presse, analyser og tal

Har du spørgsmål til pressemateriale, nyheder og omtaler, eller ønsker du at få indsigt i vores analyser og statistikker, kan vi anbefale dig, at dykke ned i vores oversigter nedenfor.

Vidste du, at vi har i Aarhus et kort, som giver gratis entré og gode rabatter til rigtig mange af byens oplevelser og sågar giver gratis parkering og transport i vores område. Skal du være med i samarbejdet?

AarhusCARD

Bliv forhandler eller aktør af AarhusCARD og giv dine gæster mulighed for at få meget mere ud af deres ophold, når de besøger vores område. Samtidig er AarhusCARD et rigtig godt tilbud, som også er vellidt hos byens egne borgere.

24, 48, 72 og 120 timer.

Til børn og voksne.

Gratis adgang eller rabat til mange museer og attraktioner, butikker og aktiviteter.

Gratis parkering i Aarhus centrum.

Gratis transport med Letbanen og bustransport i hele region Midtjylland.

Den Uendelige Bro i Aarhus
Foto: Kim Wyon, VisitDenmark

Share your moments with us: