Gå til indhold
Sangstrup Klint på Djursland i solnedgang

Få dit event med i VisitAarhus' kalender

Foto: Sarah Green

Ønsker du at få dit event præsenteret for de besøgende i Aarhusregionen? Så kan heldigvis gøre rigtig meget selv ved at indtaste begivenheden i KultuNauts kalender HER.

Med denne indtastning vil dit event bl.a. blive synliggjort under Lokale tips, i den fælles begivenhedsoversigt for hele Aarhusregionen samt i de mange andre kanaler, KultuNaut indgår i.

Dertil kommer, at begivenheden via Google Translate bliver oversat og dermed også er at finde på vores engelske og tyske sites.

Sådan gør du:

  • Klik ind på siden her
  • På PC: tryk på 'For arrangører' nederst i venstremenuen - klik på 'Indtast event'.
  • På mobil: åben 'Filtrer efter' øverst på siden - scroll lidt ned og åben 'For arrangører' - klik på 'Indtast event'.

Vi er rigtig glade for, at du vil dele din begivenhed med os og de mange gæster, der besøger vores område. Det understøtter vores arbejde i VisitAarhus og giver gæsterne et endnu større tilbud af oplevelser, når de besøger os.

Tak for din interesse og for at dele din begivenhed med os og med Aarhusregionens mange gæster!

P.S. Vi gennemgår løbende indkomne events og aktiviteter og udvælger og promoverer de begivenheder og fortællinger, der understøtter de temaer og kampagner, vi har fokus på i vores nationale og internationale markedsføring af Aarhusregionen - herunder med fokus på og udgangspunkt i vores kanalstrategi og partnerskaber.

 

Share your moments with us: