Sangstrup Klint på Djursland i solnedgang

Få dit event med i VisitAarhus' kalender

Foto: Sarah Green

Ønsker du at få dit event præsenteret for de besøgende i Aarhusregionen? Så kan heldigvis gøre rigtig meget selv ved at indtaste begivenheden i KultuNauts kalender HER.

Med denne indtastning vil dit event bl.a. blive synligt under Lokale tips, i den fælles begivenhedsoversigt for hele Aarhusregionen samt i de mange andre kanaler, KultuNaut indgår i.

Når du har indtastet dit event, har du mulighed for at tilføje en oversættelse, og begivenheden vil også være at finde på vores engelske og tyske sites.

Eventkalender med skræddersyet algoritme

Også vores Eventkalender, som vi sender ud på mail til både lokale og turister, indeholder events fra bl.a. KultuNaut. Her bliver der indsamlet begivenheder fra flere kilder, og alt fungerer automatisk. Udvalgte begivenheder vil blive fremhævet takket være en skræddersyet algoritme, som tager højde for faktorer som geografi, interesser, aktualitet/dato og sæson. For hver interesse område vil der være et link, der fører ind til en oversigt over alle events inden for den specifikke interesse. 

Hvad er Eventkalenderen?

Hvad er Eventkalenderen? Hvad er formålet og hvem er målgruppen. Få svar på dette og meget mere på siden Q&A – Aarhusregionens Eventkalender.

Obs.: kun turismerelevante events indgår

Eventkalenderen er målrettet gæster, der besøger vores område. Det vil derfor kun være events inden for kategorierne musik, teater, udstilling, sportsturnering, film, børn, gastronomi, ekskursion, shopping, natur, marked/byfest, der bliver trukket ind i mails og på visitaarhus.dk. Dette sker helt automatisk.

Sådan gør du:

  • Klik ind på siden her
  • På PC: tryk på 'For arrangører' nederst i venstremenuen - klik på 'Indtast event'.
  • På mobil: åben 'Filtrer efter' øverst på siden - scroll lidt ned og åben 'For arrangører' - klik på 'Indtast event'.

Hvis ikke du allerede har en bruger, kan du hurtigt oprette dig. Det kræver kun, at du har en e-mailadresse.

  • Vælg Indtast nyt event og følg vejledningen. Her finder du også en rigtig fin vejledning, du kan downloade, hvis du ønsker hjælp hertil.
  • Giv gerne overskriften et godt, kort og informativt navn. F.eks. ved sightseeing, kan du med fordel kalde det ’Guidet tur: Gåtur i Mols Bjerge’ eller lign. 
  • Du kan også med fordel tilføje link til din bookingside (billetnet, billetto, billetlugen m.fl.), som automatisk trækkes med ind i systemet.

Vi er rigtig glade for, at du vil dele din begivenhed med os og de mange gæster, der besøger vores område. Det understøtter vores arbejde i VisitAarhus og giver gæsterne et endnu større tilbud af oplevelser, når de besøger os.

Tak for din interesse og for at dele din begivenhed med os og med Aarhusregionens mange gæster!

Ferieguides

I VisitAarhus opretter vi ud over ovenstående også guider til bl.a. vinterferie, påskeferie, efterårsferie samt julens oplevelser. Her lister vi de største begivenheder.

Indsend via dette link senest 14 dage før ferie/event-start.

Sommerens events indsender du blot som hidtil.

P.S. Vi gennemgår løbende indkomne events og aktiviteter og udvælger og promoverer de begivenheder og fortællinger, der understøtter de temaer og kampagner, vi har fokus på i vores nationale og internationale markedsføring af Aarhusregionen - herunder med fokus på og udgangspunkt i vores kanalstrategi og partnerskaber.