Vinterferie i AQUA Akvarium og Dyrepark

Tips til de bedste børneaktiviteter i vinterferien

Foto: AQUA Akvarium og Dyrepark

Det' for børn, men voksne er også velkomne. I uge 7 kan du tage din mor og far, venner og søskende i hånden, komme til Aarhusregionen og give den gas blandt de mange sjove ting, der sker for børn i hele vinterferie. Det bliver sjov, vildt, underholdende og måske sågar lærerigt.

Overalt i Aarhusregionen

Find de bedste oplevelser i Aarhus, Viborg, Randers og Silkeborg - eller tag til Djursland og Favrskov, ja overalt er der sjove aktiviteter og oplevelser for hele familien - hen over hele uge 7.

Gastro Week i vinterferien

Nyd en lækker middag til en god pris, når mange restauranter åbner dørene til Gastro Week i Aarhus, Randers og Viborg.

Liste
Kort
Vinterferie i Den Gamle By
Foto: Den Gamle By

Vinterferie i Den Gamle By

I Den Gamle By i Aarhus er der aktiviteter for hele familien i vinterferien hver dag. Byg din egen eventyrlanterne eller lav bolsjer - og tag på en fantastisk tidsrejse 1200 år tilbage i tiden.

Læs mere
Vinterferie på ARoS
Foto: Bertrand Huet Tutti

Vinterferie på ARoS

I vinterferien på ARoS i uge 7 kan du skabe din helt egen kunstudstilling med reproduktioner af værker fra ARoS' samling. Alle under 18 år har gratis entré.

Læs mere

Aarhus Øje - en attraktion i Danmarks højeste bygning Lighthouse

Tag rejsen til toppen af Aarhus Øje, hvor du kan opleve en af Danmarks nok mest betagende udsigter. Oplevelsesdestinationen ligger nemlig i Danmarks højeste bygning, Lighthouse. Du kan også tage turen...

Læs mere

Vild, Vildere, Vinterferie på Naturhistorisk Museum

På Naturhistorisk Museum i Aarhus er der masser af sjove og lærerige aktiviteter for hele familien i vinterferien - alt med fokus på naturen og dyrelivet.

Læs mere
Kunstdetektiv på Viborg Kunsthal
Foto: Viborg Kunsthal

Kunstdetektiv på Viborg Kunsthal

Slip kreativiteten løs hos Viborg Kunsthal. Der er lagt op til kreativitet, detektivarbejde og eksperimenter. Vær kunstdetektiv og gå på opdagelse i udstillingerne.

Læs mere
Fart på i Racehall
Foto: Racehall

Fart på i Racehall

Har du børn mellem 6 og 16 år, som gerne vil prøve kræfter af med fart, spænding og masser af sjov? Så er det hos Racehall, de har alle muligheder for at føle sig som en rigtig Racerkørere - når der e...

Læs mere
Kælkebakker i Aarhus
Foto: Moesgaard Museum

Kælkebakker i Aarhus

I Aarhus er der masser af bakker, der i det hvide vinterlandskab bliver forvandlet til de skønneste, hvide kælkebakker. Find dit indre legebarn frem, pak dig godt ind i varmt og regntæt tøj, og sus ne...

Aktiv ferie i DGI Huset
Foto: RAISFOTO

Aktiv ferie i DGI Huset

Kom og vær med til sjove, udfordrende og børnevenlige aktiviteter, hvor DGI Huset åbner for aktiviteter i både springsalen og badminton for hele familien.

Læs mere
Locked Escape Rooms Randers
Foto: Locked Escape Rooms Randers

Gådejagt og vilde Escape Games

Elsker du gåder - og kan du lide at løse opgaver, selv om de kan virke helt umulige at løse? Vi har her samlet nogle af de bedste Escape Rooms og EscapeTours i Aarhusregionen, hvor du kan udfordre dig selv og dine venner i sjove, intense og underholdende lege, hvor alt er på spil. Tør du?

Læs mere

De bedste gratis oplevelser i Aarhusregionen

Planlægger du en billig og budgetvenlig ferie? I Aarhus og Aarhusregionen finder du et stort udvalg af kulturelle oplevelser, og mange af dem er ganske gratis. Her er museer, koncerter og masser af aktiviteter både ude og inde. En god og sjov ferie kan nemlig sagtens være en billig ferie.

Læs mere
Legepladser i Viborg Aarhusregionen
Foto: Jesper Maagaard

Legepladser i Aarhusregionen

Find de bedste legepladser i Aarhusregionen. Her kan børnene tumle og give den gas - udfolde sig og måske endda møde nye legekammerater. 

Læs mere

20 bedste børneoplevelser

Tag børnene med på ferie i Aarhusregionen. Her er et væld af fantastiske børneoplevelser og børneaktiviteter, som gør en familieferie helt i top.

Læs mere

Flere tips til oplevelser i vinterferien

Udforsk mere i Aarhusregionen

Almind Sø i vinterklæder

Vinter

Nyd et vinterophold

Event ved Aarhus Bugten ud for Navitas

Det sker

Søg i kalenderen!

Ree Park Safari

Bedste guides og anbefalinger

Det røde I - turistinformation

Planlæg turen

Få svar på FAQ, find oplevelser, transport, overnatning, events o.l.