Locked Escape Rooms Randers

Gådejagt og vilde Escape Games

Foto: Locked Escape Rooms Randers

Elsker du gåder - og kan du lide at løse opgaver, selv om de kan virke helt umulige at løse? Vi har her samlet nogle af de bedste Escape Rooms og EscapeTours i Aarhusregionen, hvor du kan udfordre dig selv og dine venner i sjove, intense og underholdende lege, hvor alt er på spil. Tør du?

Liste
Kort
Forglemmigej - Gådejagt ved Moesgaard Museum
Foto: Foto/Medieafdelingen - Moesgaard Museum

Forglemmigej - Gådejagt ved Moesgaard Museum

Elsker du gåder, escape games og udendørs spil? Så skal du opleve Moesgaards gådejagt Forglemmigej, som byder på en anderledes måde at opleve historien på i landskabet omkring Moesgaard Museum.

Læs mere
Escape Games
Foto: Escape Games

Escape Games

Escape Games, et af Jylands største Escape Rooms steder, ligger i Stilling tæt på Aarhus. Her har du mulighed for at træde ind i fysiske escape rooms, mobile escape rooms, voksne univers og sågar et h...

Læs mere

LOCKED - Escape Room Randers

Hos LOCKED Escape Room i Randers er der unikke og udfordrende escape rooms. Tag kampen op mod zombier, undslip din kidnapper, udforsk det øde Chernobyl - mulighederne er mange!

Læs mere

LOCKED - Escape Room i Aarhus

Hos Escape Room LOCKED i Aarhus kan du prøve kræfter med unikke og udfordrende escape rooms. Der er tre rum i forskellige sværhedsgrader og med forskellige temaer.

Læs mere
UrbiHunt - udendørs escape games
Foto: Urbihunt

UrbiHunt - udendørs escape games

Oplev udfordrende escape games, udendørs i Aarhus. Dyst mod diktatoren, overlist Loke eller besejr den angribende pirat. Løs de kryptiske gåder og oplev byen på en indlevende måde.

Læs mere
Mordgådejagt i Domkirkekvarteret
Foto: Viborg Museum

Mordgådejagt i Domkirkekvarteret

Tag familien med på en spændende mordgådejagt fyldt med mystik og hemmeligheder. Oplev en rejse tilbage i tiden til et dramatisk kapitel i danmarkshistorien. 

Læs mere