Gå til indhold
Ree Park Safari

Bedste guides og anbefalinger til Aarhusregionen

Foto: Ree Park Safari

Få de bedste oversigter, de bedste guides og anbefalinger til oplevelser i Aarhusregionen. Lad dig inspirere af de lokales bedste tips, eller du kan vælge en af nedenstående oversigter til de mest besøgte museer eller attraktioner, de bedste legepladser, de bedste zoo o.l.

Liste
Kort
Jon Edlund - din lokale guide i Aarhus
Foto: Frame & Work

Din lokale guide

Bliv inspireret af de lokale - de mennesker som bor i området, og som kender de små og store oplevelser og de skjulte perler. Find den person eller de oplevelser, du gerne vil følge i sporet af i dit besøg i Aarhusregionen.

Læs mere
Foto: Foto/Medieafdelingen - Moesgaard Museum

De 25 mest besøgte attraktioner i Aarhusregionen

Find her de mest besøgte attraktioner, og du vil blive overrasket over, hvor bredt de favner. Oplevelser, du ikke må gå glip af, når du besøger Aarhus og Aarhusregionen.

Læs mere
Ree Park Safari
Foto: Ree Park Safari

Bedste guide til: Alverdens dyr

De bedste zoos, dyreparker og akvarier - ja, i Aarhusregionen kan du komme helt tæt på både vilde og tamme dyr, og her er der i særlige grad taget hensyn til dyrene, som har plads til at kunne røre sig, tumle og lege i helt naturlige omgivelser.

Læs mere

20 bedste børneoplevelser

Tag børnene med på ferie i Aarhusregionen. Her er et væld af fantastiske børneoplevelser og børneaktiviteter, som gør en familieferie helt i top.

Læs mere
Locked Escape Rooms Randers
Foto: Locked Escape Rooms Randers

Gådejagt og vilde Escape Games

Elsker du gåder - og kan du lide at løse opgaver, selv om de kan virke helt umulige at løse? Vi har her samlet nogle af de bedste Escape Rooms og EscapeTours i Aarhusregionen, hvor du kan udfordre dig selv og dine venner i sjove, intense og underholdende lege, hvor alt er på spil. Tør du?

Læs mere

Byferie i hyggelige byer og købstæder

Elsker du byferie - så er Aarhus et absolut must! Og i hele Aarhusregionen finder du hyggelige og afslappede byer med charmerende gader, nære og næsten familiære shopping- og cafémiljøer, som på bedste vis inviterer til hyggelige ophold med venner og familie.

Læs mere

De 14 bedste naturoplevelser

Find her de 14 mest besøgte naturattraktioner og find dem, der passer til dine interesser. Oplevelser, du ikke må gå glip af, når du besøger Aarhus og Aarhusregionen.

Læs mere

De største events i Aarhus og Aarhusregionen

I Aarhusregionen sker der altid noget. Her er et stort program af festivaler, koncerter, markeder, sportsaktiviteter og meget mere.

Og, du er altid tæt på - om det er i Aarhus, Randers, Skanderborg, Silkeborg, Viborg eller på Djursland, det sker.

Læs mere

De bedste strande i Aarhusregionen

Strand, så langt øjet rækker. 360 kilometer kyst og skønne strande indrammer Aarhusregionen fra øst. Her finder du mange skønne børnevenlige strande med blødt hvidt sand, masser af plads og lavt vand. 

Læs mere

De bedste vandreture i Aarhusregionen

Frem med vandreskoene - i Aarhusregionen er der de mest skønne vandre-muligheder - i skove, ådale, ved søer og åer, langs strande og sågar med bjergbestigning. 

Læs mere

De bedste cykelruter i Aarhusregionen

Aarhusregionen fortjener også at blive oplevet fra en sadel. På cykel kommer du nemlig helt tæt på naturen, får vind i håret og uforglemmelige stunder på din tur rundt i regionen. Desuden kan du møde nye mennesker, som du kan dele de skønne opleveler med.

Læs mere

Gratis oplevelser i Aarhusregionen

Planlægger du en budgetvenlig ferie? I Aarhus og Aarhusregionen finder du et stort udvalg af kulturelle oplevelser, og mange af dem er ganske gratis. Her er både museer, koncerter og masser af aktiviteter både ude og inde. En god ferie kan sagtens være en billig ferie.

Læs mere

Tips til de bedste gratis oplevelser i det fri i Aarhusregionen

Vil du spare lidt på pengene, kan du finde masser af sjove og gode oplevelser til hele familien i det fri. Find de bedste legepladser, mød dyrene i dyrehaver og gå på opdagelse i den skønne natur.

Læs mere

Share your moments with us: