Cykelferie ved Silkeborgsøerne

Weekendophold i Aarhusregionen

Foto: Niclas Jessen

Oplev en enestående weekendoplevelse i Aarhusregionen. Uanset om du drømmer om en fortryllende storbyferie eller søger efter skønheden i uberørte naturområder, er Aarhusregionen det ultimative valg. 

Hvor vil du gerne på weekendophold?

Vælg mellem et fortryllende ophold i storbyen Aarhus, de charmerende og idylliske byer Randers og Viborg, eller de betagende landskaber på Djursland og i Søhøjlandet omkring Silkeborg, Danmarks Outdoor Hovedstad.

Liste
Kort
Par og hygge på Aarhus Ø
Foto: Roar Paaske

Weekendophold i Aarhus

Få mest muligt ud af dit næste weekendophold ved at planlægge det omkring en af byens fantastiske musikfestivaler som NorthSide eller SPOT, FOOD Festival eller Aarhus Festuge. Musikhuset Aarhus tilbyder også et omfattende program, og du kan udforske byens mange attraktioner og aktiviteter.

Læs mere
Afslapning i Water & Wellness i Randers
Foto: Water & Wellness

Weekendophold i Randers

Planlægger I et weekendophold eller en kærestetur, og nyder I at færdes i naturen og samtidig have adgang til hyggelig byliv, wellness og kultur? Ja, så vil Randers være et rigtig godt valg med helt perfekte muligheder for at kombinere afslappende spa og forkælelse med natur og kultur.

Læs mere
Par på Skovgaard Museet i Viborg
Foto: Jesper Maagaard

Weekendophold i Viborg

Rejs tilbage i tiden for en stund. I Viborg kommer I helt tæt på historien i de charmerende middelaldergader og naturskønne områder. Her kommer I også tæt på gode mad-, kultur- og kunstoplevelser. Og selvfølgelig på hinanden.

Læs mere
Par på Himmelbjerget i Søhøjlandet
Foto: Jeppe Svendsen

Weekendophold i Silkeborg

Skab plads i din kalender til en forlænget weekend og lad jer føre på en fortryllende rejse til Silkeborg – Danmarks Outdoor Hovedstad, indhyllet i den betagende skønhed af Søhøjlandets fortryllende landskab i Aarhusregionen.

Læs mere

Weekendophold på Djursland

Lad roen sænke sig og nyd et weekendophold på Djursland. Her kan du og din kæreste opleve en skøn kombination af klassiske kystbyer og gamle købstæder. Nyd den smukke romantiske by Ebeltoft og udforsk byens glasmuseum, verdens længste træskib og hyggelige lokalhistoriske museer.

Læs mere

Gør det nemt!

Vi har sammensat skønne pakker - lige til at booke og opleve💖

Find mere inspiration til Aarhusregionen

Djurs sommerland

De bedste oplevelser

Tips til bedste attraktioner, aktiviteter, events ...

Familie på tur i Ebeltoft på Djursland

Byer og steder

Aarhus, Djursland, Randers, Viborg, Silkeborg ...

Sommerhus på Djursland

Ferie og helligdage

Dobbeltværelse på Hotel Oasia i Aarhus

Overnatning

Se alle overnatnings-muligheder