Weekendophold i Viborg

Foto: Jesper Maagaard

Rejs tilbage i tiden for en stund. I Viborg kommer I helt tæt på historien i de charmerende middelaldergader og naturskønne områder. Her kommer I også tæt på gode mad-, kultur- og kunstoplevelser. Og selvfølgelig på hinanden.

Kunst, historie og shopping

Et weekendophold i en historisk by kan bare noget helt særligt. Når I slentrer ned ad de brostensbelagte gader og går forbi smukke, gamle bygninger, skabes en helt unik og afslappet stemning. I Viborg er det et must at besøge Viborg Domkirke, en af verdens største granitkirker. Vil I gerne guides på en tur gennem kirken og byen, kan dette nemt arrangeres via Viborg Museum, der tilbyder guidede ture.

For de kunstinteresserede er der både Viborg Kunsthal og Skovgaard Museet, som udstiller kunst i verdensklasse. Tag også på shoppetur gennem Viborgs charmerende bymidte blandt specialforretninger, kendte butikskæder og byens indkøbscenter Sct. Mathias Centret, der byder på hele 34 butikker under ét tag, inden I kan slutte dagen af med en skøn koncertoplevelse eller et spændene foredrag hos Tinghallen Kongres- & Musikhus. Husk at booke billet i forvejen.

Ud i naturen og historien

Brug søndagen i naturen, for her har Viborg virkelig også noget at byde på. Tag på vandretur på Hærvejen og stop undervejs ved De fem Hald’er, der kombinerer natur og historie på fineste vis.

Seng på Peak 12 Hotel i Viborg

Sov godt i Viborg

Foto: Peak 12 Hotel

Gør lidt ekstra ud af overnatningen og tag på Golf Hotel Viborg, hvor der er indendørs swimmingpool, wellness og fitness-afdeling. På Palads Hotel, kan booke alt lige fra et økonomiværelse, hvor I har, hvad I skal bruge – til en suite med eget spabad og sauna. I kan også overnatte på det helt nye Peak 12 Hotel, som byder på moderne værelser i lækre omgivelser. 

Find flere overnatningsmuligheder her.

Få mere ud af dit ophold i Viborg

Domkirkekvarteret i Viborg

Viborg

Gå til Viborgs forside

- og lær Viborg at kende

Mønsted Kalkgruber i Viborg

Oplevelser & aktiviteter

Top attraktioner, bedste naturoplevelser, begivenheder ...

Dollerup Bakker ved Viborg

Historiske landskaber

Storslåede naturoplevelser og aktiviteter i naturen

Det røde I - turistinformation

Få svar på FAQ, find oplevelser, transport, overnatning, events o.l.