Par på Himmelbjerget i Søhøjlandet

Weekendophold i Silkeborg

Foto: Jeppe Svendsen

Skab plads i din kalender til en forlænget weekend og lad jer føre på en fortryllende rejse til Silkeborg – Danmarks Outdoor Hovedstad, indhyllet i den betagende skønhed af Søhøjlandets fortryllende landskab i Aarhusregionen.

Silkeborg, Danmarks Outdoor Hovedstad, midt i det smukke Søhøjland er det perfekte valg for dem, der ønsker at kombinere udendørs aktiviteter med spændende byoplevelser. Silkeborg og Søhøjlandet udgør Danmarks højest beliggende område med den største tæthed af søer samt et af landets største skovområder.

Hvis du og din kæreste elsker naturen, men samtidig ønsker at nyde byens tilbud, er Silkeborg det ideelle rejsemål for en forlænget weekend eller en miniferie for to.

Eller ønsker I fred og ro og nærhed

Naturen giver også masser af muligheder for blot at dase og nyde - og være der for hinanden

Naturoplevelser - for to

Tag din elskede med ud i naturen og oplev magien sammen. Der er intet mere inspirerende og forfriskende end at fordybe sig i naturens skønhed og ro. Gå en tur i skoven og mærk træernes bløde bark og fuglenes sang, eller tag på en vandretur ved de mange søer, og lad stilheden hvile omkring jer.

Kulturoplevelser - for to

Du kan også vælge at tage kæreste med på en rejse gennem kulturens vidunderlige verden og lade jer inspirere sammen. Besøg de hyggelige museer og fordyb jer i de smukke malerier og skulpturer, nyd en kulinarisk oplevelse og smag lækre retter sammen på en hyggelig restaurant eller gå en tur rundt i byerne og oplev historiske monumenter og interessant arkitektur.

En kanotur for to

Find rundt i Silkeborg og det smukke Søhøjland

Silkeborg og Gudenåen

Silkeborg

Danmarks Outdoor Hovedstad

Himmelbjerget midt i Søhøjlandet

Oplev Søhøjlandet

- og lær hele området at kende

Landal Søhøjlandet

Overnatning i Silkeborg

Hotel, camping, vandrerhjem, feriehus ...

Det røde I - turistinformation

Find oplevelser, transport, overnatning, events o.l.