Gå til indhold
Djurs Sommerland

Familieferie i Aarhusregionen

Foto: Djurs Sommerland

Tag børnene med på ferie i Aarhusregionen. Her er forlystelser, rutsjebaner, vandlande, dyreparker, skønne vandrestier og badestrande. Alt sammen med plads til fart, sjov og leg for både store og små - og en ferie med mulighed for masser af aktivitet, men også til hygge, ro og fordybelse.

Leder du efter sted at tilbringe en herlig feriedag med hele familien, så er en tur til en af Aarhusregionens hyggelige dyreparker og sjove forlystelsesparker altid et hit. 

Midt på Djursland ligger Nordens største sommerland, Djurs Sommerland. Her finder du Danmarks største og længste rutschebaner, et stort vandland og over 60 forlystelser, der byder på fart, leg og sjov for både store og små.

Også forlystelsesparken Tivoli Friheden i hjertet af Aarhus tilbyder ud over 40 spændende forlystelser og Danmarks højeste fritfaldstårn på 65 meter også på et stort underholdningsprogram med events, teater og koncerter med kendte kunstnere.

Mød dyrene

Børnene kommer virkelig i centrum i områdets mange dyreparker. Her kan de se, når hajer bliver fodret, opleve isbjørne, brunbjørne, ulve og legesyge oddere, grævlinger og glumske kæmpegedder.

Share your moments with us: