Djurs Sommerland

Familieferie i Aarhusregionen

Foto: Djurs Sommerland

Tag børnene med på ferie i Aarhusregionen. Her er attraktioner, forlystelser, rutsjebaner, vandlande, dyreparker, vandrestier og skønne badestrande. Alt sammen med plads til fart, sjov og leg for både store og små - og en ferie med mulighed for både aktivitet, hygge, ro og fordybelse.

Leder du efter et sted at tilbringe en herlig feriedag med hele familien, er en tur til en af Aarhusregionens hyggelige dyreparker og sjove forlystelsesparker altid et hit. 

På Djursland, midt i naturen, finder du Nordens største sommerland - Djurs Sommerland. Her kan du opleve Danmarks største og længste rutschebaner, et imponerende vandland og over 60 forlystelser, der garanterer fart, leg og sjov for besøgende i alle aldre.

I hjertet af Aarhus præsenterer Tivoli Friheden også en fantastisk oplevelse med over 40 spændende forlystelser, inklusive Danmarks højeste fritfaldstårn på 65 meter. Udover dette imponerer parken med et omfattende underholdningsprogram, der omfatter events, teaterforestillinger og koncerter med kendte kunstnere.

Flere tips til din bedste ferie i Aarhusregionen

Find den bedste familieferie i

Randers - Viborg - Aarhus - Silkeborg og på Djursland.

Djurs sommerland

De bedste oplevelser

Tips til bedste attraktioner, aktiviteter, events ...

Familie på tur i Ebeltoft på Djursland

Byer og steder

Aarhus, Djursland, Randers, Viborg, Silkeborg ...

Dobbeltværelse på Hotel Oasia i Aarhus

Overnatning

Se alle overnatnings-muligheder

Det røde I - turistinformation

Planlæg turen

Få svar på FAQ, find oplevelser, transport, overnatning, events o.l.