Familie på tur i Ebeltoft på Djursland

Familieferie på Djursland

Foto: Frame & Work

Djursland er drømmedestinationen for børnefamilier, der gerne vil fylde ferien med lige dele oplevelser og idyl. Her får I fart på i Danmarks længste rutsjebane – eller ro på i de charmerende købstæder, på toppen af Mols Bjerge eller med fødderne i havet på de børnevenlige strande.

Hvis familieferien skal være nem, bekvem, og fuld af oplevelser, er Djursland destinationen for jer. Her ligger oplevelserne lige for fødderne af jer - som perler på en snor. Og I kan gå på opdagelse i lige netop det tempo, der passer jer.

Djurs sommerland
Foto: Djurs Sommerland

I Ebeltoft kan I slentre i byens charmerende gader eller stige højt mod himlen i stormasten på Fregatten Jylland. Eller I kan dykke ned til hajerne i Grenaa, når I besøger Kattegatcentret. Der er også mulighed for at komme tæt på de eksotiske dyr i Ree Park Safari – eller de rigtig vilde dyr i Dinosaurland i Djurs Sommerland.

Tag på tur på Djursland - allerede nu!

Lad dig inspirere af lokale ildsjæle

De lokale på Djursland kender området, kender til de små og skjulte steder med lidt skæve vinkler, men også til de absolutte 'must-sees', som du ikke bør gå glip af.

Opdag strande på en ny måde, tag børnene med på vandring i Mols Bjerge eller udforsk de mange sjove børneaktiviteter i Ebeltoft - følg i Irene, Line eller Kims fodspor.

Kim Rath Kofoed - lokal på Djursland

De lokales bedste anbefalinger

Foto: Tania Nørgaard