Halloween i Djurs Sommerland

Aktiviteter i efterårsferien 2023 i Aarhusregionen

Foto: Djurs Sommerland

Efterårsferien er igen lig med sjov, hygge, lidt uhygge og gys og masser af aktivitet! Tag til Halloween-fest, lav din egen roelygte, tag på skattejagt, få pulsen op på hoppeborge, i legelandet eller i svømmehallen - eller gå på opdagelse i naturen på en tur i skoven sammen med familien.

I Danmark holder vi efterårsferie i uge 42 - og i Aarhusregionen er den igen fyldt med masser af børneoplevelser, aktiviteter og sjove påfund, som de mange attraktioner kreativt har sammensat til - især til børnefamilier.

Følg med her på siden, hvor vi løbende opdaterer årets program med de mange ny aktiviteter. Derudover kan du også følge med her i brugernes kalender.

Liste
Kort

Find de bedste Halloween-oplevelser

Er du til gys og (u)hygge, så glæd dig til de mange græskar, skeletter, hekse og edderkopper, der myldrer frem i hele Aarhusregionen.

Til Halloween åbner flere attraktioner dørene til en magisk verden, hvor intet er, som det plejer at være.

Få fart på ferien i Racehall
Foto: Racehall

Få fart på ferien i Racehall

Har du børn mellem 6 og 16 år, som gerne vil prøve kræfter af med fart, spænding og masser af sjov? Så er det hos Racehall, de har alle muligheder for at føle sig som en rigtig Racerkørere - når der e...

Læs mere
Efterårsferie på Museum Østjylland
Foto: Museum Østjylland

Efterårsferie på Museum Østjylland

På Museum Østjylland i Randers er der sjove og lærerige aktiviteter i efterårsferien for hele familien. Gå på opdagelse med de frivillige håndværkere, der bare står og venter på, at alle børn myldrer ...

Læs mere
Aktiv ferie i DGI Huset
Foto: RAISFOTO

Aktiv ferie i DGI Huset

Kom og vær med til sjove, udfordrende og børnevenlige aktiviteter, hvor DGI Huset åbner for aktiviteter i både springsalen og badminton for hele familien.

Læs mere
Efterår i Dyrehaven i Aarhus
Foto: Photopop, VisitAarhus

Besøg dyrehaverne i Aarhusregionen

Kom tæt på dyrene i de smukke dyrehaver - nyd den friske luft, tag et par gulerødder med og lad børnene udforske og indtage de mange oplevelser sammen med dyrene.

Læs mere
Legepladsen Indelukket i Silkeborg fra oven
Foto: Bo Bozz Nørgaard

Tag børnene med på legepladsen

Find de bedste legepladser, hvor børnene kan tumle og give den gas - udfordre sig selv og måske også møde nye legekammerater.

Hvor vil du gerne nyde efterårsferien?