Halloween i Djurs Sommerland

Halloween - (u)hygge og sjov for hele familien

Foto: Djurs Sommerland

Glæd dig til igen at opleve gys og (u)hygge til Halloween, når græskar, skeletter, hekse og edderkopper myldrer frem rundt i Aarhusregionen. Til Halloween åbner flere attraktioner dørene til en magisk verden, hvor intet er, som det plejer at være. 

Gys, gru og magisk Halloween

Djurs Sommerland slår igen dørene op til Magisk Halloween med 25.000 græskar, hekse, raslende skeletter og haunted houses. I Tivoli Friheden møder du en (u)hyggelig verden med spøgelser og massevis af kriblende edderkopper, og i Mønsted Kalkgruber kan du komme tæt på og opleve de mange levende flagermus, der lever her.

Lad dig inspirere til flere Halloween-oplevelser i Aarhusregionen nedenfor.

Liste
Kort
Halloween i Tivoli Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Halloween i Tivoli Friheden

Glæd dig til Halloween i Tivoli Friheden. Hvert år i oktober er der masser af sjove og (u)hyggelige oplevelser, når parken bliver invaderet af hekse, spøgelser, monstre og hundredvis af edderkopper.

Læs mere

Og meget mere ...

Mange attraktioner har forberedt skønne aktiviteter til børn og familier i efterårsferien - bliv inspireret her.

Allehelgen i efterårsferien i Den Gamle By
Foto: Den Gamle By

Hvorfor fejrer vi egentlig halloween?

I Danmark har vi i mange hundrede år fejret allehelgen, hvor vi ærer og mindes de døde helgener med bl.a. levende lys den første søndag i november måned.

Halloween er derimod en relativ ny tradition i Danmark og er egentlig fejringen af det keltiske nytår og en markering af, at sommeren og høsten var slut. De kaldte det Samhain, og kelterne troede, at de døde her rejste sig fra graven for at hjemsøge de levende og finde vej til dødsriget.

Nyd efteråret i Aarhusregionen

Halloween i Djurs Sommerland
Aktiviteter i efterårsferien 2023 i Aarhusregionen
Ballehage strand ved Aarhus set fra luften
Nyd efteråret i Aarhusregionen