Gå til indhold
Halloween i Djurs Sommerland

Halloween - (u)hygge og sjov for hele familien

Foto: Djurs Sommerland

Glæd jer til at opleve gys og (u)hygge til Halloween, når græskar, skeletter, hekse og edderkopper myldrer frem. Til Halloween åbner flere attraktioner dørene til en magisk verden, hvor intet er, som det plejer.

Gys, gru og magisk Halloween

Djurs Sommerland slår igen dørene op til Magisk Halloween med 25.000 græskar, hekse, raslende skeletter og haunted houses. I Tivoli Friheden møder du en (u)hyggelig verden med spøgelser og massevis af kriblende edderkopper, og i Mønsted Kalkgruper kan du komme tæt på og opleve de mange levende flagermus, der lever her.

Lad dig inspirere til flere Halloween-oplevelser i Aarhusregionen nedenfor.

Liste
Kort
Magisk Halloween i Djurs Sommerland
Foto: Djurs Sommerland

Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Glæd jer til Magisk Halloween i efterårsferien, når Djurs Sommerland forvandles til en af Danmarks største halloweenoplevelser. Det er (u)hyggeligt stemningsfuldt, når hele parken invaderes af over 30...

Læs mere
Halloween i Tivoli Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Halloween i Tivoli Friheden

Glæd dig til Halloween i Tivoli Friheden. Hvert år i oktober er der masser af sjove og (u)hyggelige oplevelser, når parken bliver invaderet af hekse, spøgelser, monstre og hundredvis af edderkopper.

Læs mere
Halloween i Ree Park Safari
Foto: Ree Park Safari

Halloween i Ree Park Safari

I efterårsferien inviterer Ree Park Safari ind i en hyggelig, uhyggelig Halloween verden. De eksotiske dyr har fået selskab af nogle af naturens mytiske skabninger og andre drillende, skræmmende og fi...

Læs mere

Og meget mere ...

Mange attraktioner har forberedt skønne aktiviteter til børn og familier i efterårsferien - bliv inspireret her.

Allehelgen i efterårsferien i Den Gamle By
Foto: Den Gamle By

Share your moments with us: