Gå til indhold
Hingsten i Randers pyntet til jul

Jul i Randers

Foto: Jesper Maagaard

Med de mange smukke glimtende julelys er Randers klar til at tage imod dig i denne søde juletid. Mærk julestemningen helt ned i maven, når du slentrer ned ad Danmarks ældste gågade, hvor byens butikker pakker julegaverne til dine kære ind for dig.

Find de bedste Juleaktiviteter i Randers

Igen i år vil byens store juletræ lyse op på Rådhustorvet foran Rådhuset midt i centrum af Randers. Julelysene vil i år dog være tændt i færre timer end vanligt, og alle lys er LED og energibesparende belysning.

Det er også på Rådhustorvet, du igen kan opleve de små julehytter, hvor du kan nyde en dejlig varm gløgg, æbleskiver og andre lækre julespecialiteter, mens du kan se på den lille hyggelige juleudstilling med mekaniske nisser.

Se flere begivenheder her.

Hyggelige julemarkeder

Langs den centrale gade Østervold i Randers kan du virkelig mærke julemagien, når der igen i år vil være julemarked hver dag helt frem til lillejuleaften. Nyd duften af brændte mandler, mens du udforsker lokale delikatesser og finurlige juleting. Se åbningstiderne her.

Oplev de mange hyggelige julemarkeder i Randers - på Håndværksmuseet, GAIA Museum, Fussingø Slot, i Sct. Clemens Kirke og hos Cold Hand Winery, hvor du også kan nyde en lækker middag i deres restaurant. I Randers Storcenter er der rig mulighed for at ordne juleshoppingen i ro og mag.

Dyk ned i rendyrket julehygge på Museum Østjylland eller tag med på deres julebyvandring i den indre by, som byder julen velkommen med en stor juleudstilling om gaver eller syng julen ind på Værket – Randers’ musik og teaterhus.

Find flere julemarkeder her.

Julestemning på Rådhustorvet i Randers

Jul i Randers

Find den magiske jul i Randers

Foto: Jesper Maagaard

Forbered juleturen til Randers

Hvornår har butikkerne åbent, hvor kan jeg parkere, hvilke hoteller har åbent juleaften, hvor kan jeg holde nytårsaften, hvilke restauranter har åbent mellem jul og nytår?

Jul i Randers' gågader
Foto: Jakob Lerche

Julens åbningstider

Se hvornår hoteller, restauranter og attraktioner holder åbent hen over jul og nytår.

Find lokale svar til Randers her:

Læs mere

Share your moments with us: