Gå til indhold
Julmarked på Ree Park safari

Jul på Djursland

Foto: Ree Park Safari

Grenaa og Ebeltoft er Djurslands største byer. Ebeltoft med snørklede hyggelige gader og små kunsthåndværksbutikker og Grenaa, den hyggelige købstad med specialbutikker og fuld af overraskelser. Besøg de små hyggelige julemarkeder, eller nyd en bytur rundt i de julepyntede gader.

Og hele Djursland byder på skønne juleoplevelser

Gammel Estrup kan du deltage i en ægte herregårdsjul og opleve herskab og tjenestefolk forberede sig til julen som i gamle dage. Se, hvordan greven og hans ansatte holdt jul for 100 år siden og deltag selv i juleaktiviteterne i weekenderne. Smag lækre og traditionelle julekager, julesul, klejner og æbleskiver, køb pynt og juletræer eller klip historisk julepynt.

Museum Østjylland i Grenaa byder indenfor til både nissejagt og juleforedrag.

Besøg også Ree Park Safari, som holder juleåbent i de fire adventsweekender. Kom med på en Walking Safari rundtur i parken, find hyggelige julegaver til børnene i butikken og se, om du kan finde julemanden, som også kigger forbi med lækre julegodter.

Tag børnene i hånden og læg vejen forbi Fregatten Jylland. Her kan du lave dit eget reb, høre om skibsdrengens liv ombord og drikke gløgg og spise æbleskiver, mens du har den nye audioguide i ørerne.

Kattegatcentret er der den 20. og 21. november julemarked, hvor du kan komme i julestemning blandt hajerne. Der er masser af julepynt til salg og lækre julegodter a la kandiserede æbler, vafler, æbleskiver og risalamande.

Kom og oplev den hyggelige julestemning i byerne rundt omkring på Djursland.

Find flere begivenheder på Djursland.

Forbered juleturen til Djuirsland

Hvornår har butikkerne åbent i Ebeltoft og Grenaa, hvor kan jeg parkere, hvilke hoteller har åbent juleaften, hvor kan jeg holde nytårsaften, hvilke restauranter har åbent mellem jul og nytår?

Jul på Maltfabrikken i Ebeltoft
Foto: Jesper Maagaard

Julens åbningstider

Se hvornår hoteller, restauranter og attraktioner holder åbent hen over jul og nytår.

Find lokale svar til Ebeltoft her:

Læs mere

Share your moments with us: