Hotel Oasia i Aarhus
Pool på Golf Hotel Viborg

Overnatning i Aarhusregionen

Foto:City Hotel Oasia&Golf Hotel Viborg
Når du overnatter ude, er en god seng altafgørende for en god nattesøvn og en perfekt ferie, og i Aarhusregionen er der masser af forskellige overnatningsmuligheder - til enhver pris: billig eller eksklusivt

Anbefalinger til overnatning

Er du på udkig efter noget billigt, eksklusivt, primitivt eller bare helt anderledes?

Uanset om du foretrækker et hotel, sommerhus, camping, vandrerhjem, Bed & Breakfast, eller at overnatte sammen med løver, i et trætoppehus eller noget helt andet – valget er dit.

Et mere bæredygtig valg

Kan man gøre sit valg mere grønt og bæredygtigt? Ja, det kan man, og vi har derfor samlet et par gode tips og anbefalinger til, hvordan du nemt kan gøre både små og store tiltag.

Bæredygtighed i fokus

Kig efter Det Grønne Label!

Når du udforsker vores hjemmeside, så hold øje med det karakteristiske Grøn Oplevelse-label! Dette grønne mærke Grøn oplevelse fungerer som din guide og viser, at stedet er officielt certificeret inden for bæredygtighed.

Certificerede overnatningssteder

Hvad betyder Det Grønne Label?

Grøn Oplevelse betyder, at stedet går langt for at tage vare på vores planet. Fra energieffektivitet til genanvendelse og lokale initiativer – det grønne label er din sikkerhed for en mere ansvarlig og miljøvenlig oplevelse.

Alle certificerede oplevelser

Gør det nemt - Book et ophold!

Er du til en romantisk weekend, et forfriskende påskeophold eller en dejlig oplevelse midt på året, kan en forlænget weekend eller miniferie være nøglen til uforglemmelige øjeblikke sammen med den eller dem, du holder af.