Christmas at Salling Rooftop

Den søde juletid i Aarhus

Foto: Salling

Aarhus emmer af jul både i november og december måned. Julehyggen breder sig på julemarkeder, på strøget og i de hyggelige julepyntede butikker. Oplev den traditionsrige jul i Den Gamle By, tag til Jul i Friheden, lyt til skønne julekoncerter og lad den skønne julehygge brede sig.

De hyggeligste julemarkeder?

Er du på udkig efter den gode mandelgave, værtindegaver og julegaver er det oplagt at kigge forbi nogle af de mange julemarkeder i Aarhus - her bugner det med spændende varer. 

Aarhus Kunst- og Julemarked

Aarhus Kunst- og Julemarked er et indendørs julemarked i Ridehuset tæt på ARoS og Musikhuset. Julemarkedet har eksisteret i mere end 20 år og er et af de største julemarkeder i Aarhus. Her kan du gå på opdagelse i noget af det bedste kunsthåndværk, Aarhus har at byde på og opleve, hvordan det gamle Ridehus bliver pyntet op til jul.

Godsbanens Jule- og Madmarked

Godsbanens Jule- og Madmarked bugner af design og kunsthåndværk, og der er rig mulighed for at finde unikt julepynt og de helt rigtige julegaver. Undervejs kan du stille sulten i boderne hos Aarhus Mad & Marked, der igen i år disker op med skønne lækkerier.

Arkitektskolens julemarked

Traditionen tro sælger de studerende fra Arkitektskolen deres kreative designs ved Arkitektskolens julemarked på den bynære arkitektskole. Her har du mulighed for at købe en anderledes og unik julegave, fra smykker til børnetøj, træfigurer, malerier og julepynt. 

Små og store julemarkeder

Men hvis du elsker jul og julemarkeder, så er du heldig - Aarhus har nemlig et væld af små, lokale julemarkeder, hvor du er garanteret julehygge og masser af julestemning, eller tag en tur gennem de mange juleboder i Den Gamle By eller det store julemarked i Jul i Friheden.

Jul på Strøget i Aarhus

Vis de mange julemarkeder

i hele Aarhusregionen

Foto: Photopop

Hvad anbefaler de lokale?

Jon, Marie-Louise, Anne-Cathrine og Benno er lokale fra Aarhus, som her giver deres bedste juletips til Aarhus. Lad dig inspirere, følg i deres fodspor og find selv dine bedste favoritter i Aarhus.

Giv et ophold i julegave??

Måske du skal overraske en du holder af - og planlægge en oplevelsestur til Aarhus i 2024.

Highlights i Aarhus 2024

Bodyguard the Musical i Musikhuset i Aarhus

Highlights 2024

Foto: Musikhuset Aarhus

Juletips