Gå til indhold
Juldamperen i Aarhus

Julehygge og julens highlights in Aarhus

Foto: Aarhus Sail Event

Er du til hyggelige juleoplevelser, juleshopping eller lidt af det hele, er Aarhus et rigtig godt valg at tage til i julemånederne. Her er skønne juleaktiviteter for både børn og voksne - julekoncerter, juleteater, havnerundfart, juleboder og juleshopping - og masser af skønne aktiviteter.

Liste
Kort
Jul i Den Gamle By
Foto: Den Gamle By

Jul i Den Gamle By

Oplev en rejse gennem 400 års julehistorie og træd indenfor i de historiske huse og se, hvordan de danske juletraditioner opstod. I Den Gamle By er der garanti for julestemning i de gamle, julepyntede...

Læs mere
Jul i Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Jul i Friheden

Mærk hvordan hyggen og julestemningen spreder sig, når Tivoli Friheden åbner for Jul i Friheden og forvandler parken til et eventyrligt juleland fyldt med nisser, julemænd, boder, masser af lys og jul...

Læs mere
Jul i Salling
Foto: Salling

Jul i Salling

Nyd de mange juleoplevelser hos Salling. Øverst på Sallings fantastiske Rooftop spreder julestemningen sig ved dufen af gløgg, æbleskiver og julespecialiteter. Under det fantastiske rooftop gemmer der...

Læs mere
Havnerundfart med Juleskibet
Foto: Driftsselskabet Svanen

Havnerundfart med Juleskibet

Juleskibet bliver traditionen tro pyntet til den helt store julemedalje. Og du kan komme med på en magisk juletur rundt i Aarhus havn ✨

Læs mere
Havnerundfart på Juldamperen
Foto: Aarhus Sail Event

Havnerundfart på Juldamperen

Traditionen tro kan du igen i år tage på jule-havnerundfart i Aarhus med Juldamperen. Juldamperen er igen pyntet med julepynt og lyskæder, og du vil opleve turen til lyden af hyggelig julemusik.

Læs mere
Christmas City Run
Foto: Christmas Run Aarhus

Christmas City Run

Christmas City Run skaber en fantastisk stemning i hele byen, og du har muligheden for at opleve den hyggelige stemning i et par løbesko!

Læs mere
Julekoncerter i Aarhus' kirker
Foto: Per Rasmussen

Julekoncerter i Aarhus' kirker

Lad julefreden sænke sig i kirkens fredfyldte rum og nyd den fantastiske akustik, når kirkerne i Aarhus slår dørene op for en lang række julekoncerter.

Læs mere
Vagtskifte ved Marselisborg Slot
Foto: Palle Herløv

Vagtskifte ved Marselisborg Slot

Nyd synet af den ikoniske livgarde med de store bjørneskindshuer, når de ved vagtskiftet går parade. Der er vagtskifte hver dag kl. 12:00, når den kongelige familie opholder sig på Marselisborg Slot.

Læs mere
God jul, Cirkeline
Foto: Kasper Rebien

God jul, Cirkeline

Kom i julestemning med Cirkeline, Frederik og Ingolf, når de i fineste form kaster sig over juleforberedelserne. Gaver skal pakkes ind, hjerter skal flettes, og der skal også være tid til at synge og ...

Læs mere
Cirkus Jul
Foto: Aarhus Teater

Cirkus Jul

Cirkus Jul kombinerer cirkus, teater, sang og dans i et storslået show for hele familien. Glæd dig til et ægte juleeventyr med alle dine yndlings børnefavoritter, når de gæster Tangkrogen i Aarhus.

Læs mere
Julevæsner på Moesgaard Museum
Foto: Foto/Medieafdelingen - Moesgaard Museum

Julevæsner på Moesgaard Museum

Julens mørke væsner vender tilbage. Tre lørdage op til jul kan du møde nogle af julens mørke væsner på Moesgaard Museum. Oplev julen som i virkelig, virkelig gamle dage.

Læs mere
Julemandsshow i Storcenter Nord
Foto: Storcenter Nord

Julemandsshow i Storcenter Nord

I næsten 30 år har du kunnet møde julemanden i Storcenter Nord i Aarhus op til jul. Det kan du også i år, når der hver dag fra 1. - 23. december er julemandsshow.

Læs mere
Juleparaden i Aarhus
Foto: Aarhus City Forening

Juleparaden i Aarhus

Kom og vær med til at tage imod julemanden, når han ankommer til Aarhus for at tænde den smukke og fortryllende stjernehimmel over Strøget. 

Læs mere

Tag på Juleshopping i Aarhus

Hvis du nyder at gå rundt i julepyntede butikker, under stjernedækket himmel og finde de helt perfekte julegaver - så er du kommet til det rigtige sted. I juleAarhus er der en helt unik julestemning, og du kan finde alt, du har brug for til jul.

I Aarhus er der garanti for en stemningsfuld juleshoppetur, når byens kvarterer er klædt i lys og julepynt, hvor du møder en duft af jul og julehygge.

Udforsk de nyeste trends i de funklende stormagasiner Salling, Magasin og Bruuns Galleri og nyd gåturen op ad strøget under den lysende stjernehimmel, hvor du med sikkerhed kan finde dine kendte favoritter. Stjernehimmelen vil i år være tændt i et mindre antal timer i døgnet.

Du kan også gå på opdagelse efter den særlige gave i de historiske gader i Latinerkvarteret eller på Frederiksbjerg, hvor du finder en perlerække af små butikker med eksklusivt tøj, bæredygtige mærker, kunsthåndværk, design og smykker. Besøg for eksempel Georg JensenCollage1+1 Textil og Design, Hornvarefabrikken eller smykkedesignerne AMOKsmykker og Karen Norup smykker. Aarhus har også et bredt udvalg af genbrug i området omkring Latinerkvarteret og på Frederiksbjerg - fra de traditionelle kæder til nye koncepter for genbrug samt et unikt børneloppeunivers i Frederiksgade.

Juleshopping i Vestergade, Aarhus

Nyd en juletur

Find butikker, stormagasiner og hyggelige kvarterer - og bliv inspireret til en skøn juletur.

Foto: Photopop, VisitAarhus

Julemad og julelækkerier

I Aarhus er du aldrig langt fra julens lækkerier og forkælelser til den søde tand, og byens mange caféer og restauranter inviterer inden for til hyggelige timer. På byens julemarkeder kan de uden tvivl byde på gløgg, æbleskiver og søde fristelser og på Aarhus' madmarkeder kan du smage dig gennem traditionelle juleretter eller finde retter fra hele verden.

Julemad hos Langhoff & Juul, Aarhus

Jul på menuen

Nyd en lækker julefrokost eller julemiddag - i Aarhusregionen

Foto: Raisfoto, Langhoff & Juul

Juleophold

Ikke kun byens gader er klædt på til jul i julemånederne, men naturligvis også byens hoteller, der sætter en ære i at give dig en unik juleoplevelse, fra du træder ind ad døren. Har du lyst til at nyde et juleophold i Aarhus?

Book et juleophold

Riv et par dage ud af kalenderen og nyd en juletur i Aarhusregionen

Foto: City Hotel Oasia Aarhus

Mere jul i Aarhus

Hvilke restauranter, hoteller og attraktioner holder åbent hen over julen - og hvordan er butikkernes åbningstider?

Få et overblik over julens åbningstider her.

Share your moments with us: