Juldamperen i Aarhus

Julehygge og julens highlights i Aarhus

Foto: Aarhus Sail Event

Er du til hyggelige juleoplevelser, juleshopping eller lidt af det hele, er Aarhus et rigtig godt valg at tage til i julemånederne. Her er skønne juleaktiviteter for både børn og voksne - julekoncerter, juleteater, havnerundfart, juleboder og juleshopping - og masser af skønne aktiviteter.

Se et udpluk her

Liste
Kort
Jul i Den Gamle By
Foto: Den Gamle By

Jul i Den Gamle By

Tag på en rejse gennem 400 års juletraditioner – med lysende lanterner, julepyntede gader og flydende og runde æbleskiver. En julerejse gennem tiden i Den Gamle By.

Læs mere
Jul i Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Jul i Friheden

Mærk hvordan hyggen og julestemningen spreder sig, når Tivoli Friheden åbner for Jul i Friheden og forvandler parken til et eventyrligt juleland fyldt med nisser, julemænd, boder, masser af lys og jul...

Læs mere
Jul i Salling
Foto: Salling

Jul i Salling

Nyd de mange juleoplevelser hos Salling. Øverst på Sallings fantastiske Rooftop spreder julestemningen sig ved dufen af gløgg, æbleskiver og julespecialiteter. Under det fantastiske rooftop gemmer der...

Læs mere
Vagtskifte ved Marselisborg Slot
Foto: Palle Herløv

Vagtskifte ved Marselisborg Slot

Nyd synet af den ikoniske livgarde med de store bjørneskindshuer, når de ved vagtskiftet går parade. Der er vagtskifte hver dag kl. 12:00, når den kongelige familie opholder sig på Marselisborg Slot.

Læs mere
Julemandsshow i Storcenter Nord
Foto: Storcenter Nord

Julemandsshow i Storcenter Nord

I næsten 30 år har du kunnet møde julemanden i Storcenter Nord i Aarhus op til jul. Det kan du også i år, når der hver dag fra 1. - 23. december er julemandsshow.

Læs mere

Julekoncerter i Aarhus og Aarhusregionen

Nyd julens skønne koncerter mange forskellige steder i Aarhusregionen. Bl.a. har Musikhuset Aarhus et stort repertoire af både koncerter, teater og hyggelige børneoplevelser. Se  et udpluk nedenfor eller søg videre i Musikhuset Aarhus' kalender.

Læs mere

Juleaktiviteter med børn i Aarhusregionen

I julebyen Aarhus finder du masser af juleaktiviteter for børn, og tager du rundt i Aarhusregionen åbner der sig en juleregion for alle der elsker juletiden. Brug juletiden på at være sammen og skab nye minder og traditioner.

Læs mere

Tag på Juleshopping i Aarhus

Hvis du nyder at gå rundt i julepyntede butikker, under stjernedækket himmel og finde de helt perfekte julegaver - så er du kommet til det rigtige sted. I juleAarhus er der en helt unik julestemning, og du kan finde alt, du har brug for til jul.

I Aarhus er der garanti for en stemningsfuld juleshoppetur, når byens kvarterer er klædt i lys og julepynt, hvor du møder en duft af jul og julehygge.

Udforsk de nyeste trends i de funklende stormagasiner Salling, Magasin og Bruuns Galleri og nyd gåturen op ad strøget under den lysende stjernehimmel, hvor du med sikkerhed kan finde dine kendte favoritter. Stjernehimmelen vil i år være tændt i et mindre antal timer i døgnet.

Du kan også gå på opdagelse efter den særlige gave i de historiske gader i Latinerkvarteret eller på Frederiksbjerg, hvor du finder en perlerække af små butikker med eksklusivt tøj, bæredygtige mærker, kunsthåndværk, design og smykker. Besøg for eksempel Georg JensenCollage1+1 Textil og Design, Hornvarefabrikken eller smykkedesignerne AMOKsmykker og Karen Norup smykker. Aarhus har også et bredt udvalg af genbrug i området omkring Latinerkvarteret og på Frederiksbjerg - fra de traditionelle kæder til nye koncepter for genbrug samt et unikt børneloppeunivers i Frederiksgade.

Juleshopping i Vestergade, Aarhus

Juleshopping

Find butikker, stormagasiner og hyggelige kvarterer - og bliv inspireret til en skøn juletur

Foto: Photopop, VisitAarhus

Julemad og julelækkerier

I Aarhus er du aldrig langt fra julens lækkerier og forkælelser til den søde tand, og byens mange caféer og restauranter inviterer inden for til hyggelige timer. På byens julemarkeder kan de uden tvivl byde på gløgg, æbleskiver og søde fristelser og på Aarhus' madmarkeder kan du smage dig gennem traditionelle juleretter eller finde retter fra hele verden.

Julemad hos Langhoff & Juul, Aarhus

Jul på menuen

Nyd en lækker julefrokost eller julemiddag - i Aarhusregionen

Foto: Raisfoto, Langhoff & Juul

Juleophold

Ikke kun byens gader er klædt på til jul i julemånederne, men naturligvis også byens hoteller, der sætter en ære i at give dig en unik juleoplevelse, fra du træder ind ad døren. Har du lyst til at nyde et juleophold i Aarhus?

Book et juleophold

Riv et par dage ud af kalenderen og nyd en juletur i Aarhusregionen

Foto: City Hotel Oasia Aarhus

Oplev endnu mere jul

Jul i Aarhus

Jul

Julehygge i Ebeltoft på Djursland

Hyggelige julebyer

Julemad hos Langhoff & Juul, Aarhus

Julens åbningstider

Nytår i Aarhus

Nytårsaften i Aarhusregionen