Juldamperen i Aarhus

Julens highlights i Aarhus

Foto: Aarhus Sail Event

Er du til hyggelige juleoplevelser, juleshopping eller lidt af det hele, er Aarhus et rigtig godt valg at tage til i julemånederne. Her er skønne juleaktiviteter for både børn og voksne - julekoncerter, juleteater, havnerundfart, juleboder og juleshopping - og masser af skønne aktiviteter.

Se et udpluk her

Nedenfor ser du et udpluk af de mange begivenheder, der finder sted i Aarhus i julemånederne. 

Du kan også vælge at filtrere f.eks., hvis du gerne vil have vist de bedste juleoplevelser med børn o.l.

Liste
Kort
Jul i Den Gamle By
Foto: Den Gamle By

Jul i Den Gamle By

Tag på en rejse gennem 400 års juletraditioner – med lysende lanterner, julepyntede gader og flydende og runde æbleskiver. En julerejse gennem tiden i Den Gamle By.

Læs mere
Jul i Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Jul i Friheden

Mærk hvordan hyggen og julestemningen spreder sig, når Tivoli Friheden åbner for Jul i Friheden og forvandler parken til et eventyrligt juleland fyldt med nisser, julemænd, boder, masser af lys og jul...

Læs mere

Julekoncerter i Aarhus

Nyd julens skønne julemusik og koncerter forskellige steder i Aarhus. Bl.a. har Musikhuset Aarhus et stort repertoire af både koncerter, teater og hyggelige børneoplevelser. Se  et udpluk nedenfor eller søg videre i Musikhuset Aarhus' kalender.

Læs mere
Jul i Salling
Foto: Salling

Jul i Salling

Nyd de mange juleoplevelser hos Salling. Øverst på Sallings fantastiske Rooftop spreder julestemningen sig ved dufen af gløgg, æbleskiver og julespecialiteter. Under det fantastiske rooftop gemmer der...

Læs mere
Vagtskifte ved Marselisborg Slot
Foto: Palle Herløv

Vagtskifte ved Marselisborg Slot

Nyd synet af den ikoniske livgarde med de store bjørneskindshuer, når de ved vagtskiftet går parade. Der er vagtskifte hver dag kl. 12:00, når den kongelige familie opholder sig på Marselisborg Slot.

Læs mere
Julemandsshow i Storcenter Nord
Foto: Storcenter Nord

Julemandsshow i Storcenter Nord

I næsten 30 år har du kunnet møde julemanden i Storcenter Nord i Aarhus op til jul. Det kan du også i år, når der hver dag fra 1. - 23. december er julemandsshow.

Læs mere

Endnu mere jul og magiske oplevelser

Jul i Aarhus

Jul i Aarhus

Juleshopping i Vestergade i Aarhus

Hyggelig juleshopping

Byens Julemarked i Ridehuset, Aarhus

De bedste julemarkeder

Julemad hos Langhoff & Juul, Aarhus

Julens åbningstider