Gå til indhold
Jul i Viborg

Jul i Viborg

Foto: Jesper Maagaard

Julen har i mange år trukket gæster langvejs fra til den historiske by Viborg, der er en af Danmarks hyggeligste julebyer. Shopping, stemning og fællesskab går hånd i hånd under byens motto: Jul som i gamle dage – bare bedre.

Juleaktiviteter i Viborg

Hele byen er pyntet op til jul, og på Nytorv lyser tusindvis af julelys op i mørket og spreder en fantastisk julestemning, mens du kan gå på opdagelse i boder med lækre julefristelser. Hele byen emmer af jul - tag med på Viborg Beer Walk, tag en tur forbi den smukke Englehave ved Skovgaard Museet, oplev juleparaden, kom på Nisseskole, deltag i Nisseløb og byvandringer - og mød selvfølgelig Julemanden, som du hele december kan møde på Nytorv og Sct. Mathias Centret. 

Er du til musik, comedy og foredrag, bør du tjekke Tinghallens program – her er masser af underholdning i november og december.

Gå på opleve i udstillingen Erindringen om Jul på Skovgaard Museet, hvor du kan opleve julepynt og legetøj fra svundne tider.

Begivenheder i Viborg.

Juleshopping og julehygge i Viborg

Jul i Viborg

Find de mange skønne oplevelser

Foto: Jesper Maagaard

Gå på jagt efter nisserne

Rundt i Viborgs gågader kan du finde spor fra forskellige nisse-klaner. Hent et nissepas hos en af byens butikker og få overblik over nissernes univers.

Kan du finde både torvenisser, portnisser og skovnisser? Så er du nemlig rigtig god! Måske kan du nå at samle alle stemplerne i nissepasset.

Læs meget mere om Jul i Viborg her.

Forbered juleturen til Viborg

Hvornår har butikkerne åbent, hvor kan jeg parkere, hvilke hoteller har åbent juleaften, hvor kan jeg holde nytårsaften, hvilke restauranter har åbent mellem jul og nytår?

Nisser og jul i Viborg
Foto: Jesper Maagaard

Julens åbningstider

Se hvornår hoteller, restauranter og attraktioner holder åbent hen over jul og nytår.

Find lokale svar til Viborg her:

Læs mere

Share your moments with us: