Gå til indhold
Cold Hand Winery i Randers

Den helt lokale smagsoplevelse af Randers

Foto: Cold Hand Winery

Randers har både det traditionelle og det nye - også inden for mad og drikke. Smag f.eks. den lokal producerede frugtvin, som vinder præstige fulde priser eller den lokal producerede øl fra et mindre håndbryggeri med hele processen i eget hus. Eller drop ind på en af byens lækre caféer.

Liste
Kort
Cold Hand Winery
Foto: Cold Hand Winery

Cold Hand Winery

Oplev frugtvineriet Cold Hand Winery, et sted hvor noget af verdens bedste frugtvin produceres. Her åbnes sanserne og fortælleglæden blomstrer. 

Læs mere
Randers Bryghus
Foto: Randers Bryghus

Randers Bryghus

Randers Bryghus er et lille håndværksbryggeri, hvor der bliver brygget på god gammeldags manér. Gode råvarer, gode opskrifter og god tid er vigtige ingredienser til velsmagende øl. Et helt igennem lok...

Læs mere
Café Konrad
Foto: Café Konrad

Café Konrad

Besøg Café Konrad og nyd en lækker brunch eller frokost, en kaffe eller et glas vin på en klassisk moderne café midt i centrum af Randers. De serverer året rundt lækre caféretter og en valgfri 3 rette...

Læs mere
Hos Fru Flora
Foto: Fru Flora

Hos Fru Flora

Hos Fru Flora serverer friskbrygget kaffe og hjemmelavet bagværk. Træd ind i den hyggelige dagligstue og sæt dig godt til rette i de bløde møbler, mens du glemmer tid og sted.

Læs mere
Café Special Smørrebrød
Foto: VisitAarhus

Café Special Smørrebrød

Special Smørrebrød ligger på Rådhustorvet i Randers. Her kan du få frisk smørrebrød, hjemmebagte brød og kager og lækre frokostanretninger.

Læs mere
Café K
Foto: Café K

Café K

Café K er en lille hyggelig café i Randers. Her kan du nyde en lækker brunch, sandwiches, friske salater, spændende pastaretter, steaks, stjerneskud, chili con carne og selvfølgelig store saftige café...

Læs mere

Mokajen - Randers Street Food

Mokajen - Randers Street Food ligger midt i Randers i den gamle sukkerfabrik på Randers Havn. Her kan du få lækker mad og nyde den smukke udsigt til Randers Fjord og Tronholmparken.

Læs mere

Share your moments with us: