Sparebøssemuseet i Randers

Gratis oplevelser i Randers

Foto: Sparebøssemuseet

I Randers har du mulighed for at besøge flere spændende museer, som tilbyder gratis entré. Tag på en kulturhistorisk rejse på Museum Østjylland, oplev 24 forskellige gamle håndværk, se de mange imponerende sparebøsser og kig forbi Nordeuropas største gravmonumenter - og meget mere.

En ferie i Randers behøver ikke blive dyr

Her er der rigtig mange oplevelser med børn, som enten er gratis, eller som ikke koster alverden. Dertil kommer, at naturen byder på rigtig mange både hyggelige og sjove oplevelser, hvor I kan tilbringe mange skønne timer sammen.

Liste
Kort
Randers Kunstmuseum
Foto: Randers Kunstmuseum

Randers Kunstmuseum

Museet er fyldt med spændende kunstoplevelser for enhver smag, og rummer et højt antal markante værker af den danske billedkunsts hovedkræfter igennem de sidste 200 år. Den unikke samling tæller mere ...

Læs mere
GAIA Museum Outsider Art
Foto: Gaia Museum Outsider Art

GAIA Museum Outsider Art

Oplev et helt særligt museum med fokus på outsiderkunst og drevet i et samarbejde mellem mennesker med særlige behov og ordinært ansat, professionelt personale.

Læs mere
Museum Østjylland Randers
Foto: Museum Østjylland

Museum Østjylland Randers

Museum Østjylland kan du finde og opleve flere steder i regionen. På Museum Østjylland Randers kan du komme på en spændende kulturhistorisk tidsrejse helt fra oldtid til nutid. Museet formidler histor...

Læs mere
Sparebøssemuseet i Randers
Foto: Sparebøssemuseet

Sparebøssemuseet i Randers

Sparebøssemuseet i Randers er Danmarks eneste museum med et væld af sparebøsser - og der er gratis adgang.

Læs mere
Håndværksmuseet i Randers
Foto: Museum Østjylland

Håndværksmuseet i Randers

På Håndværksmuseet i Randers kan du besøg 24 komplette værksteder, der fortæller om købstadens gamle håndværk - bl.a. produktionen af Randers Reb og Randers Handsker.

Læs mere
Høj Stene gravmonument
Foto: Rógvi N. Johansen

Høj Stene gravmonument

Oplev Høj Stene, som er et af Nordeuropas største gravmonumenter fra jernalderen. Du kan se det rekonstruerede gravmonument ved Gudenåen ved Vejerslev. 

Læs mere
Randers Naturcenter og Gudenåparken
Foto: VisitAarhus

Randers Naturcenter og Gudenåparken

Randers Naturcenter ligger i Gådenåparken, som er et stort naturområde ved Gudenåen mindre end 1 km fra Randers centrum. Området var oprindeligt en del af Gudenåens floddelta, der tidligere fyldte hel...

Læs mere
Randers Storcenters Legerum
Foto: Randers Storcenter

Randers Storcenters Legerum

Tag på shopping og lad børnene samtidig få mulighed for at brænde krudt af! Dette er ikke en drøm, men et tilbud du har i Randers Storcenter. Her kan du nemlig få klaret indkøbene på shoppingturen, me...

Læs mere

Hemmeligheden om Randers - lydvandring

Hemmeligheden om Randers er en magisk lydvandring gennem Randers. Med din telefon i hånden og Bodil Jørgensen i ørene, møder du tre fantastiske forfattere, som alle kommer fra Randers. Og måske finder...

Læs mere
Rådhustorvet i Randers
Foto: VisitRanders

Stjerneruten gennem Randers

Stjerneruten i Randers er en magisk rejse gennem byens hjerte, der forbinder besøgende med enestående kulturelle perler. Følg denne fascinerende rute og oplev Randers' kulturelle skatte, der strækker sig fra kunst og historiske museer til livlige biblioteker og charmerende gader.

Læs mere
Legepladser i Randers
Foto: Randers City

Legepladser i Randers

Legepladserne i Randers inviterer på leg og hyggelige stunder for hele familien. 

Læs mere
Doktorparken
Foto: Jesper Maagaard

Doktorparken

Nyd Doktorparkens mange faciliteter til hele familien. Besøg naturlegepladsen, fodre ænder i søen, se de mange fugle i volieren eller nyd blot en gåtur gennem parken.

Læs mere
Geocaching i Randers
Foto: Geocaching

Geocaching i Randers

Tag på skattejagt i og omkring Randers og find de mange geocaches. Geocaching er for hele familien, og sammen kan I nyde naturen og oplevelserne - og finde vej til Randers' skjulte perler og gemte his...

Læs mere

Gratis events

Masser af skønne gratisoplevelser i naturen

Naturen omkring Randersområdet byder på en overflod af gratis oplevelser, der spænder fra sjov og action til spænding og muligheden for at opdage helt nye interesser. Især naturen omkring Randers Fjord gør dette område særligt attraktivt.

Nyd en budgetvenlig ferie i hele Aarhusregionen

Vidste du, at Randers ligger i Aarhusregionen i det østjyske og er centralt placeret i Danmark? Her har du mulighed for at kombinere overnatning til rimelige priser med masser af gratis oplevelser og sammensætte en fantastisk budgetvenlig ferie i Danmark.

Vidste du, at børn under 18 år har gratis adgang til mange museer i hele Danmark?