Houmeden i Randers

Shopping i Randers

Foto: Jesper Maagaard

Randers er en af Danmarks ældste købstæder, hvor historie og moderne shopping smelter sammen. Tag turen gennem de små smøge, skæve gader og smalle stræder, hvor mange af dem har en historie helt tilbage fra middelalderen - og på din vej finder du små og hyggelige butikker og caféer.

Og når du går på opdagelse i byens ældste gågade, Houmeden, vil du opleve en autentisk, hyggelig og charmerende bymidte, med små skæve steder, hvor du kan slappe af med en kop kaffe eller et lækkert måltid efter en dejlig shoppingtur. 

Er du f.eks. på aktiv ferie, kan du lade dig inspirere hos Friluftsland eller hos Lystfisk.dk. Eller tag et kig forbi hos Fru Lunds Butik, hvor du kan købe skønne lækkerier. Det er også i Randers, du kan besøge en af Danmarks ældste butikker RHANDERS, som har et stort udvalg af handsker og eksklusive lædervarer.

Men Randers er også kendt for sine mange unikke genbrugsbutikker, hvor du helt sikkert kan gøre et godt fund, og ønsker du en shoppingtur under ét tag med masser af muligheder for specialbutikker, ligger Randers Storcenter ikke langt fra bymidten med et stor udvalg af både shopping, aktiviteter og hyggelige oplevelser.

Find de hyggelige butikker i Randers

Liste
Kort

RHANDERS by Randers Handsker

RHANDERS, populært kaldet Randers Handsker®, blev grundlagt i 1811, og regnes for at være en af verdens ældste handskefabrikker. Med hovedsæde, fabrik og butik i Randers, er Randers Handsker en sand k...

Læs mere
Friluftsland Randers
Foto: Friluftsland Randers

Friluftsland Randers

Friluftsland er Danmarks førende specialforretning med friluftsudstyr. Her kan du finde alle former for udstyr og beklædning til et aktivt friluftsliv – dvs. rygsække, vandrestøvler, bukser, jakker, t...

Læs mere
Lystfisk.dk
Foto: VisitRanders

Lystfisk.dk

Lystfisk.dk er en 400 kvm. stor forretning lokaliseret i Randers, hvor du kan leje fra et bredt udvalg af fiskegrej. Lystfisk.dk giver dig også mulighed for at bestille udstyr hjemmefra.

Læs mere
Børneloppen Randers
Foto: Børneloppen Randers

Børneloppen Randers

Børneloppen Randers er et permanent indendørs loppe-supermarked, kun med børneting. På de 236 stande sælger private deres brugte børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne og autostole.

Læs mere
Finderiet
Foto: Finderiet

Finderiet

Gå på jagt efter genbrugsguld i genbrugsbutikken Finderiet i Randers. Her kan du finde alt fra synåle til cykler, masser af secondhand i tøjafdelingen, porcelæn, glas og keramik, og du kan også være h...

Læs mere
Fru Lunds Butik
Foto: Fru Lunds Butik

Fru Lunds Butik

Hos Fru Lunds Butik i hjertet af middelalderbyen Randers, kan du gå på opdagelse i danske delikatesser, specialiteter og lækkerier.

Læs mere
Randers Storcenter
Foto: Randers Storcenter

Randers Storcenter

I Randers Storcenter har du alt under ét tag – 58 specialbutikker/spisesteder og et BILKA Hypermarked. Du får shoppingoplevelser for hele familien.

Læs mere

Få det store overblik over de mange butikker i Randers på www.randerscity.dk.

Tag en pause

Og netop undervejs på din tur rundt i Randers finder du hyggelige restauranter, caféer, barer og skønne smagsoplevelser.