Camping på Randers City Camp

Familievenlig overnatning i Randers

Foto: Randers City Camp

Et godt sted at sove for hele familien, er et godt udgangspunkt for et godt ophold. Og - hvad enten I er til campinghygge, motel- eller hotelværelse eller søger et alternativ overnatningssted har Randers lidt af hvert at byde på.

I Fladbro Skov ligger Randers City Camp, der har åbent 365 dage om året. Pladsen er tro mod naturen, og området er oplagt til gå- og cykelture, golf og fiskeri. Hos Hotel Randers og Best Western Plus Hotel Kronjylland bor I i centrum af Randers og får en fantastisk service. Find et fint, billigt værelse på Motel X, der har åbent døgnet rundt - og vælg en Lavvu eller shelter og kom helt tæt på naturen.

Liste
Kort
Randers City Camp
Foto: Randers City Camp

Randers City Camp

Du finder Randers City Camp i den smukke Fladbro Skov med udsigt over den naturskønne Nørreådal. Her er terrænet kuperet og pladserne indrettet efter naturen.

Læs mere
Grøn oplevelseHotel Randers
Foto: Hotel Randers

Hotel Randers

Hotel Randers er et af de ældste provinshoteller i Danmark og er med sine historiske rammer en blanding af et klassisk og et moderne hotel, der matcher standarden med 4 stjerner.

Læs mere
Grøn oplevelseBest Western Plus Hotel Kronjylland
Foto: Hotel Kronjylland

Best Western Plus Hotel Kronjylland

Best Western Plus Hotel Kronjylland er et firestjernet boutiquehotel i hjertet af Randers med 64 værelser, restaurant, mødefaciliteter og gårdhave.

Læs mere
Bamsebo Camping
Foto: Bamsebo Camping

Bamsebo Camping

Bamsebo Camping er en rolig familieplads med direkte adgang til Gudenåen, hvor hygge, afslapning og naturoplevelser er i højsædet. Campingpladsen har 145 enheder, så den er let at overskue, men der er...

Læs mere
Motel X
Foto: Motel X

Motel X

Motel X i Randers er et moderne hotel, som har åbent hele døgnet - året rundt.

Læs mere
Overnatning på Kyst- og Fjordcentret
Foto: Carsten Enemark

Overnatning på Kyst- og Fjordcentret

På Kyst- og Fjordcentret ved Randers Fjord kan du overnatte i en Lavvu, primitivt ved siden af lejrbålet eller lidt mere komfortabelt på gode madrasser i et af Fjordcentrets seks værelser.

Læs mere
Randers Fjord Camping
Foto: Randers Fjord Camping

Randers Fjord Camping

Randers Fjord Camping ligger på nordsiden af Randers Fjord ved det lille, uberørte fiskerleje i Udbyhøj. Campingpladsen ligger ned til vandet, hvor der er bådebro og mulighed for at medbringe egen båd...

Læs mere

Primitive overnatningspladser og shelters

At overnatte i en shelter er en helt unik oplevelse. Vær i ét med naturen, oplev den mørke stjernehimmel, mærk hvordan de fleste dyre også går til ro om natten og nyd, når sol og morgengry vækker dig under den åbne himmel.

Læs mere