Aktuelle Tips

Foto: Martin Dam Kristensen

Hvad sker der i Aarhus - i dag? Få et hurtigt overblik her på siden, hvor vi har samlet et par tips og idéer til både aktiviteter, underholdning og mange andre ting. 

Your rainbow panorama på toppen af ARoS Aarhus Kunstmuseum
Kim Wyon, VisitDenmark

Aktuelle Tips

En lille koncert, teaterstykke, rundvisning eller lignende krydrer altid en god oplevelse. Få her et hurtigt overblik over, hvad der sker netop nu på scener og mindre steder i Aarhus.

Veninder hygger sig i Latinerkvarteret i Aarhus
Photopop, VisitAarhus

TIP: Venindetur til Aarhus

Aarhus er det perfekte sted for en rigtig venindeudflugt, som både skal være hyggelig og sjov. De gode shopping muligheder på strøget og i Latinerkvarteret kan få ethvert kvindehjerte til at banke lidt hurtigere, og her er virkeligt noget for enhver smag.

Aarhus Rådhus
Thomas Nørremark, VisitAarhus

TIP: Arkitektur i Aarhus

Arkitektur på hvert et gadehjørne! Er du arkitekturinteresseret, er Aarhus en gavebod af spændende bygninger. Står du f.eks. på Rådhuspladsen, har du hele tre tidsaldre inden for blot et par minutters gang

Kærestepar ved Navitas på havnen i Aarhus
Photopop, VisitAarhus

TIP: Tag kæresten med

Flere og flere er begyndt at tage til Aarhus for at nyde et par romantiske dage i hinandens selskab. Også her har byen et stort og varieret bud på mindeværdige oplevelser, som kan gøre turen uforglemmelig. 

Hygge på café i centrum af Aarhus
Photopop, VisitAarhus

TIP: Maden i top

Mulighederne er mange i Aarhus. Skal det være en god middag, skal det være i Latinerkvarteret, på hotellet - eller bare en hyggelig sandwich på en af byens caféer. Helt sikkert finder du her inspiration til netop det du har lyst til.

Snevringen i Latinerkvarteret, Aarhus
Photopop, VisitAarhus

TIP: Skjulte steder

Heldigvis er der mange, der kommer til Aarhus igen og igen. Mange vælger (forståeligt) at se byens store seværdigheder, men der er også rigtig mange, der er eventyrlystne, og som gerne vil se noget mere end det, de kan læse om i deres guidebøger. Du kan her finde en lille oversigt over nogle af byens oversete perler.

Nattelivet i Aarhus
Photopop, VisitAarhus

TIP: Når natten falder på ...

Når mørket sænker sig over Aarhus, viser byens sig fra sin mest festlige side. En almindelig hverdagsaften vil det ofte være muligt at finde live-musik enten på byens store spillesteder eller på de små barer og caféer i det centrale Aarhus. Til inspiration er der her en lille oversigt over nogle af byens foretrukne diskoteker og musiksteder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg accepterer at modtage VisitAarhus’ nyhedsbrev med inspiration til oplevelser inden for de interesser, jeg selv har udvalgt. Frekvensen af mails varierer efter antal og valg af interesseområder, men de fleste modtagere vil få inspiration til oplevelser tilsendt en gang om ugen. De enkelte mails vil indeholde markedsføring af destinationen samt vores partneres attraktioner, oplevelser og begivenheder.

Du kan altid framelde dig ved at bruge afmeldingslinket nederst i hver mail eller ved at sende en mail til email@visitaarhus.com. Hvis du vil læse mere om konkurrencevilkårene, kan du finde dem i konkurrencebetingelserne her. Du kan også læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

Find flere oplevelser