Central Food Market i Aarhus
Madmarkeder

Restauranter og Natteliv

Nyd den gode mad og det hyggelige natteliv i Aarhus

I det afslappede miljø i Aarhus er der alle muligheder for at nyde en god kaffe, te, chai, kakao eller matcha. Og mange caféer har også et godt udbud af hjemmebagte boller og lækre kager eller sandwiches. Eller du kan kigge ind på byens madmarkeder - ja, tag selv på opdagelse ...

Michelin-restauranter i Aarhus

Det gastronomiske niveau er højt i Aarhus.

White Guide Danmark

Nyd en middag på en af byens restauranter, som er udpeget af White Guide Danmark, som udsøger de nye steder - de sympatiske klassikere, de ambitiøse bistroer, det bedste vinkort, de hyggeligste kroer - og også alle toprestauranterne med de helt store gastronomiske oplevelser.

Hvad enten kokkene har hentet inspiration fra alle verdenshjørner eller er tro mod det danske køkken, finder du noget til alle budgetter – og du behøver blot gå rundt om næste hjørne, og det er, som du er gået fra Paris til Barcelona på et enkelt sekund …

Restauranter i Aarhus

Foto: Raisfoto, Langhoff & Juul

På cafe i Aarhus

Der er rigtig mange super hyggelige caféer i Aarhus, hvor du kan nyde kaffe i alle afskygninger, te, chai, kakao eller matcha. Mange caféer har også et godt udbud af hjemmebagte boller og lækre kager eller sågar en lille sandwiches.

På kaffebar i Aarhus

Trænger du til en nybrygget kvalitetskaffe, byder Aarhus på flere hyggelige kaffebarer. Prøv en kaffebar, hvor det udelukkende er kaffen, der er i centrum eller prøv et sted, hvor der også serveres lidt til den lille sult.

Madmarkeder

Elsker du også mad? Så er Aarhus det helt rigtige sted for dig!

Lokale smagsoplevelser er altid et hit

tjek her bl.a. Aarhus Bryghus, som er et familie-ejet mikrobryggeri i Aarhus.

Lokale smagsoplevelser

Nattelivet i Aarhus

Når lyset bliver blødere, og aftenmørket så småt sniger sig ind over Aarhus, vågner musikken og byens mange scener for alvor op til dåd. 

Når mørket falder på ...

Foto: Photopop, VisitAarhus