Djurs Sommerland

Aarhusregionen er som ét stort Sommerland

Foto: Djurs Sommerland

Udforsk sommerlandet Aarhusregionen, ét sommerland fuld af aktiviteter, sjov, fart og action midt i Jylland. Her er rutsjebaner, vandlande, et utal af forlystelser til alle aldre, klatreparker, labyrinter, kæmpe trampoliner, gokart, legelande - og meget mere. 

Forlystelse på forlystelse

Når ferien er i fokus, er det en stor frihed at kunne vælge mellem så mange attraktioner og forlystelser, som Aarhusregionen byder på. Oplev fede og sjove aktiviteter understøttet af dejlige strande, skønne sommerhuse, hyggelige campingpladser, lækker mad, sommershopping - ja, alt hvad du kan tænke dig i et kæmpe sommerland.

Liste
Kort
Grøn oplevelseDjurs Sommerland - Nordens største sommerland
Foto: Djurs Sommerland

Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til at kunne opleve over 60 forlystelser, Danmarks bedste rutschebaner, et kæmpestort Vandland - alt sammen fordelt på 9 eventyrlige temalande...

Læs mere
Grøn oplevelseTivoli Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Tivoli Friheden

Tag på en uforglemmelig rejse til Tivoli Friheden, som ligger midt i hjertet af Aarhus. Her venter en forlystelsespark, der byder på sjov, hygge og action for hele familien! Med et hav af spændende fo...

Læs mere
Grøn oplevelseWater & Wellness Randers
Foto: Water & Wellness Randers

Water & Wellness Randers

Er du til vand og wellness, svømning og vandlande - ja så er Water & Wellness helt sikkert noget for dig. Her får du Danmarks længste indendørs vandrutsjebane, dejligt børne- og babybassin, udendørs- ...

Læs mere
Landal Søhøjlandet - Badeland
Foto: Landal GreenParks

Landal Søhøjlandet - Badeland

Hos Landal Søhøjlandet finder du et tropisk badeland for store og små. Med en dagsbillet kan I frit boltre jer i både badelandet og spaen - og måske nogle af alle de andre sjove aktiviteter, som Landa...

Læs mere
Verdenskortet ved Klejtrup Sø
Foto: Verdenskortet

Verdenskortet ved Klejtrup Sø

Ved bredden af Klejtrup Sø tæt på Viborg kan du tage på en jordomrejse, du aldrig vil glemme og vandre fra Danmark til Spanien til Australien og videre til USA.

Læs mere
KlatreSiloen i Randers
Foto: KlatreAutomaten

KlatreSiloen i Randers

I KlatreSiloen i det nordlige Randers kan du udfordre dig selv, venner og familie i de mange klatreaktiviteter, som bl.a. indeholder klatrevægge, kassestabling og sjove alternative vægge. KlatreSiloen...

Læs mere
Labyrint-Temapark Labyrinthia
Foto: Labyrinthia

Labyrint-Temapark Labyrinthia

Labyrinthia er en anderledes, sjov og udfordrende attraktion for børn og voksne i alle aldre. Her er der masser af mulighed for at få motion til både hoved og ben i de mange forskellige typer labyrint...

Læs mere
Aktiv ferie i DGI Huset
Foto: RAISFOTO

Aktiv ferie i DGI Huset

Kom og vær med til sjove, udfordrende og børnevenlige aktiviteter, hvor DGI Huset åbner for aktiviteter i både springsalen og badminton for hele familien.

Læs mere
Hop amok i RUSH
Foto: Rush Aarhus

Hop amok i RUSH

Når kalenderen siger sommerferie, kan du få ekstra sved på panden og brændt masser af krudt af i Rush, Jyllands største indendørs trampolinpark. Der er timevis af sjov og underholdning med trampoliner...

Læs mere
Klatreparken Randers
Foto: Klatreparken Randers

Klatreparken Randers

Er du klar på sjov, spænding og udfordring? Klatreparken Randers byder på aktive oplevelser for alle aldre, og med seks forskellige baner i meget varierende højder er der garanti for morskab.

Læs mere
Klatreparken Silkeborg
Foto: Klatreparken

Klatreparken Silkeborg

Er du klar på sjov, spænding og udfordring? Klatreparken Silkeborg byder på aktive oplevelser for alle aldre, og med seks forskellige baner i meget varierende højder er der garanti for morskab.

Læs mere
Auning Kart Park
Foto: Auning Kart Park

Auning Kart Park

Gokart for alle på nok Danmarks sjoveste udendørs gokartbane. Her er mulighed for masser af fart, spændende oplevelser og deltagelse i både Grand prix og Le mans i helt enestående omgivelser.

Læs mere
Fart på i Racehall
Foto: Racehall

Fart på i Racehall

Har du børn mellem 6 og 16 år, som gerne vil prøve kræfter af med fart, spænding og masser af sjov? Så er det hos Racehall, de har alle muligheder for at føle sig som en rigtig Racerkørere - når der e...

Læs mere
Klatreparken i Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Klatreparken i Friheden

Klatreparken i Tivoli Friheden er den største af sin art i en dansk forlystelsespark. Du kan klatre rundt fra 3 - 15 meter oppe i trækronerne, udfordre 39 træer, 57 platforme og 69 klatremomenter.

Læs mere
Cirkus Summarum på Tangkrogen
Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Cirkus Summarum på Tangkrogen

Kan du lide cirkus og de sjove, seje helte fra DR Ramasjang? Så er Cirkus Summarum en fantastisk mulighed for at få begge dele, når du og din familie kan opleve alle de velkendte helte folde sig ud so...

Læs mere
Zirkus Nemo
Foto: Zirkus Nemo

Zirkus Nemo

Zirkus Nemo, Danmarks eneste cirkus for voksne, kommer til Tangkrogen i Aarhus. Det berømte cirkus, med Søren Østergaard i spidsen, endnu engang byde velkommen til en aften fyldt med grin. 

Læs mere
På skinnecykel med Djursland for Fuld Damp
Foto: Djursland for Fuld Damp

På skinnecykel med Djursland for Fuld Damp

Trænger dig og familien til at komme ud og røre jer, men ved ikke helt hvor turen skal gå hen? Hop på et par skinnecykler, også kendt som en dræsine, mellem Allingåbro og Randers hos Djursland for Ful...

Læs mere
Legeland Viborg
Foto: Kenneth Loven

Legeland Viborg

Viborg Legeland er en stor indendørs legeplads. Prøv de mange aktiviteter, som byder på underholdning for hele familien.

Læs mere
Kæmpe Vandland i Djurs Sommerland
Foto: Destination Djursland

Kæmpe Vandland i Djurs Sommerland

Oplev det kæmpestore Vandland i Djurs Sommerland med over 1 kilometer vandrutschebaner. Vandlandet byder på timevis af sjov for små og store vandhunde. Vandlandet åbner igen til juni 2024.

Læs mere
Silkeborg BikePark
Foto: VisitSilkeborg

Silkeborg BikePark

Silkeborg BikePark er Silkeborgs MTB "legeplads" og ligger i den nordlige del af byen. De forskellige spor er markeret med farver, der viser de forskellige sværhedsgrader.

Læs mere

Subtropisk Bad hos Lübker Golf & Spa Resort

Tag familien med i det Subtropisk Bad hos Lübker Golf & Spa Resort, hvor du kan nyde og have det sjovt i det varme vand året rundt. Her er mulighed for dejlige vandaktiviteter for hele familien i den ...

Læs mere
Iller Hinderbahn
Foto: Iller Hinterbahn

Iller Hinderbahn

Besøg Iller Hinderbahn - Midtjyllands Legeplads sammen dine venner, familie, kæreste eller kolleger og få en unik oplevelse.

Læs mere
Havnerundfart med Aarhus Sail Event
Foto: Aarhus Sail Event

Havnerundfart med Aarhus Sail Event

Tag med M/S Helene og Aarhus Sail Event på havnerundfart i Aarhus havn og bugt og oplev og nyd Aarhus fra vandsiden. Se den nye bydel Aarhus Ø og lyt til de interessante og sjove historier, guider und...

Læs mere
Havnerundfart med Aarhus Havnerundfart
Foto: Fjord Tours

Havnerundfart med Aarhus Havnerundfart

Stig ombord ved DOKK1 og begiv dig ud på en uforglemmelig guidet sejltur med Aarhus Havnerundfart på Havternen.

Læs mere
Legepladser i Viborg Aarhusregionen
Foto: Jesper Maagaard

Legepladser

Find de bedste legepladser i Sommerlandet. Her kan børnene tumle og give den gas - udfolde sig og måske endda møde nye legekammerater. 

Læs mere
Par på tur langs Grenaa strand på Djursland
Foto: Roar Paaske

Skønne strande

Strandene strækker sig så langt øjet rækker, med mange børnevenlige strande, der byder på blødt, hvidt sand og masser af plads til både badning, leg og sjov. Den Østjyske kyst er kendt for sit lave vand, hvilket gør den til et populært og børnevenligt feriemål hver sommer. 

Læs mere
SUP event i Aarhus
Foto: Photopop

Gode SUP spots

Forestil dig, at du står på et Stand Up Paddle board (SUP) og lader dig glide stille gennem det azurblå vand, mens du udforsker Aarhusregionens mange skjulte perler.

Læs mere
Udstilling på Museum Østjylland
Foto: Museum Østjylland

Gratis oplevelser

Planlægger du en billig og budgetvenlig ferie? I Aarhus og Aarhusregionen finder du et stort udvalg af kulturelle oplevelser, og mange af dem er ganske gratis. Her er museer, koncerter og masser af aktiviteter både ude og inde.

Læs mere
MTB i Danmarks Outdoorhovedstad Silkeborg i Søhøjlandet
Foto: Theis Kaas Pedersen

De bedste mountainbikeområder

Danmarks bedste mountainbikeområder ligger i Søhøjlandet midt i Aarhusregionen. Uanset dit niveau og uanset hvilke typer spor og udfordringer, du foretrækker, kan du få masser af kilometer i benene på flerdages MTB-ophold i Aarhusregionen. 

Læs mere

Og meget mere

I et sommerland er der mange tilbud også udover de mange aktiviteter - og det finder du også i Aarhusregionen. 

Girl friends at Your rainbow panorama in Aarhus

Og meget mere sommerferie!

Foto: Robin Skjoldborg
Familie cykeltur i Søhøjlandet med familien Lava Carlsen

Familieferie

Event ved Aarhus Bugten ud for Navitas

Det sker

Søg i kalenderen!

Mad fra Langhoff & Juul på Djursland

Gastronomi

Michelin, restauranter, caféer og natteliv

Dobbeltværelse på Hotel Oasia i Aarhus

Overnatning

Se alle overnatnings-muligheder