MTB i Danmarks Outdoorhovedstad Silkeborg i Søhøjlandet

De bedste mountainbikeområder

Foto: Theis Kaas Pedersen

Danmarks bedste mountainbikeområder ligger i Søhøjlandet midt i Aarhusregionen. Uanset dit niveau og uanset hvilke typer spor og udfordringer, du foretrækker, kan du få masser af kilometer i benene på flerdages MTB-ophold i Aarhusregionen. 

Uanset dit niveau og uanset hvilke typer spor og udfordringer, du foretrækker, kan du få masser af kilometer i benene på flerdages MTB-ophold i Aarhusregionen. 

MTB til alle målgrupper

De letøvede mountainbikere kan boltre sig på de mange blå spor, der er fordelt over hele regionen. Er du ekspert eller enduro-rytter, kan du finde lange og teknisk krævende spor og nedkørsler særligt i det kuperede terræn ved Silkeborg. 

MTB + overnatning

Aarhusregionen har flere overnatningssteder, som er specialiserede i at tage imod dig og din mountainbike. Her kan du få vasket og serviceret cyklen efter dagens udfordringer på sporene, og du kan få opbevaret cyklen sikkert og aflåst natten over, mens du selv sover godt.

Flere overnatningssteder tilbyder madpakkeordning og andre services til dig, der kommer med cyklen som følgesvend. 

Find dine favorit spor

MTB team i Søhøjlandet
Foto: Jesper Maagaard

FLOW-ELSKEREN

Målgruppe: Øvede MTB-ryttere.

Flow, flow, flow. Elsker du singletrack med gode stabile berms og lange flowsektioner, hvor alle elementer smelter sammen i en højere enhed, så du bare flyver afsted? 

Læs mere
MTB spor i Nordskoven i Silkeborg
Foto: VisitSilkeborg

MTB-FERIE

Målgruppe: Øvede og meget øvede MTB-ryttere.

Silkeborg, Danmarks outdoorhovedstad, er et mekka for outdooroplevelser – også for dig, der elsker mountainbike. 

Læs mere
MTB i Vesterskoven i Silkborg
Foto: VisitSilkeborg

DE BEDSTE BLÅ SPOR

Målgruppe: Letøvede MTB-ryttere.

Aarhusregionen har mange gode mountainbikespor til dig, der er mindre øvet - eller som ønsker at undgå ubehagelige overraskelser på teknisk krævende passager.  

Læs mere
MTB i Danmarks Outdoorhovedstad Silkeborg i Søhøjlandet
Foto: Theis Kaas Pedersen

DEN KRÆSNE ENDURO-RYTTER

Målgruppe: Erfarne og øvede enduro-ryttere.

Er du til hops, drops, meget høj fart og teknisk svære nedkørsler? Aarhusregionen har nogle af de bedste MTB spor til dig, der er erfaren mountainbike.

Læs mere

Vidste du, at du kan booke en guidet tur på e-bikes gennem skovene i Silkeborg? Tag fat i MTB Travels og få en tur der passer til dig og din gruppe - uanset om du er øvet eller nybegynder.

Mountainbikeruter i hele Aarhusregionen