Moesgaard Museum
Aarhus

en uforglemmelig oplevelse

Your rainbow panorama i Aarhus

Oplevelser i Aarhus

Aarhus, Danmarks anden største by, byder på museer i verdensklasse, et bredt udvalg inden for shopping, interessant havneområde, strand og skov og samtidig er det landes højeste koncentration af studerende og dermed Danmarks yngste by.

Det gastronomiske niveau er også højt, atmosfæren er livlig og caféerne fyldte. Og selv om Aarhus er ung i hjertet, er det også en by fyldt med historie, der strækker sig helt tilbage til vikingetiden.

Om du er til museer, små og store attraktioner, aktivitet eller stille leg og hygge - i Aarhus finder du det hele. 

Top Oplevelser i Aarhus

Unikke oplevelser i Aarhus

Aarhus har seværdigheder og museer for alle og på mange niveauer, og de fleste af dem er inden for gåafstand. De mest besøgte attraktioner i Aarhus er Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum og forlystelsesparken Tivoli Friheden samt byens internationale koncerthus Musikhuset Aarhus.

Årets største begivenheder

Pga. Covid19 er alle større begivenheder aflyst frem til og med August 2020. Vi har dog valgt fortsat at liste årets største begivenheder i Aarhus nedenfor, så du fortsat kan se, hvilket mangfoldig program, Aarhus hvert år byder på. Følg med på hver begivenhed for nyheder og nye datoer.

Elsker du også at shoppe ...

- ja, så vil du også elske Aarhus. Her er masser af butikker, Strøget, de mange kvarterer og stræder, storcentrene og den hyggelige atmosfære - alt sammen inden for gå afstand

Tag på shopping i Aarhus

Foto: Kim Wyon, VisitDenmark
Vidste du, at Aarhus har rigtig mange stjerner i Guide Michelin? Aarhus som by har hele 2 stjerner, og flere af byens restauranter har fået tildelt en Michelin-stjerne i den anerkendte og berømte Michelin Travel Guide. Dertil kommer, at du i guiden også kan finde både attraktioner og hoteller med flere stjerner og gode omtaler.

Aarhus i Guide Michelin

Foto: Dennis Borup Jakobsen

Tag på opdagelse i Aarhus

Attraktioner finder du mange steder i byen

Musik og scener. Find de bedste steder her

Kunst og arkitektur

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet

Historiske kirker

Foto: Henrik Bentsen

Skjulte skatte

Foto: VisitAarhus

Gratis oplevelser

Foto: Antikmuseet

Aktiviteter

Skal det være ude eller inde, en guidet tur eller på egen hånd? Find masser af aktiviteter, som passer til dine behov.

Sport & aktiviteter

Foto: Bestseller Aarhus City Halvmarathon

Sightseeing

Foto: Photopop, VisitAarhus

Turforslag

Foto: VisitDjursland

Ud i naturen

Foto: Photopop, VisitAarhus

Og meget mere ...

I Aarhus finder du både stor og småt, og i 'Planlæg din tur' kan du finde masser af information og inspiration til dit ophold i Aarhus.

Læs mere her

Uden for Aarhus

Naturen kalder - og oplevelserne står i kø! Uden for Aarhus venter et outdoor- og natur-tilbud med alt lige fra de skønneste fiskevande til hard core mountainbike ruter og hyggelige vandrerområder - spækket med attraktioner på højeste plan.

www.visitaarhusregionen.dk