Gå til indhold
Badebro ved Ballehage i Aarhusbugten
Kajakroer i Aarhusbugten ved solnedgang

Naturen i Aarhus

Foto:Anders Hede&Anders Hede
Nyd

I Aarhus er der rigtig mange muligheder for aktivitet i al slags vejr - året rundt. Aarhus er fyldt med tilbud, hvor du kan lære rigtig meget om naturen og miljøet og samtidig få masser af sjov og glæde af de grønne områder.

Mange steder vil du kunne finde naturstier, legepladser, mulighed for at fiske og meget andet - alt sammen noget, som er med til at gøre et aktivt friluftsliv endnu mere attraktivt.

Somer og strand ved Den Permanente i Aarhus

Strande i Aarhus

Foto: Photopop, visitAarhus
Motion i Marselisborgskov

Skove og grønne frirum

Foto: VisitAarhus
Universitetsparken

Grønne oaser

Foto: Jakob Mark
Lisbjerg Skov Shelter

Grønne udflugtssteder

Foto: Aarhus Kommune
True Skov sø

Søer og åer

Foto: Aarhus Kommune
Den Blå Rute

Solstråler over Aarhus

Foto: VisitDenmark

I Aarhus er naturen til stede overalt. Byen er tæt omkranset af skov og strand, og inde i selve byen er der masser af store parker og små oaser - helt perfekt til en unik vandre- eller løbetur.

Motion i Marselisborgskov

Motion i naturen

Foto: VisitAarhus

Der er rig mulighed for at få pulsen op og opleve det grønne Aarhus. Opdag nye ruter, genfind dine favoritter eller kast dig ud i det og se hvor du ender.

Du kan cykle til Marselisborg Slot, rundt om Brabrand Søen eller op ad kysten ved Risskov. Eller vandre en af Aarhus' solstråleruter og blive betaget af den bynære natur. Tryk dig videre og vær aktiv i Aarhusianske natur.

Vidste du at Danmarks Outdoor hovedstad ligger i Aarhusområdet, og at du også i Aarhusområdet kan gå på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge og sågar i en mere end 250 km lang kyststrækning med mange meget børnevenlige strande?

Hærvejen går gennem Silkeborg, Danmarks Outdoor hovedstad

Danmarks Outdoor Hovedstad

Foto: Mads Hansen, Silkeborg

Share your moments with us: