Den Uendelige Bro
Molskroen på Djursland
Foto:Frame & Work&RAISFOTO

Velkommen til Aarhus og Aarhusregionen

Aarhus er Danmarks næststørste by og samtidig begyndelsen på en region, der byder på en mangfoldighed af oplevelser. Uanset om du er til aktiv ferie, betagende natur eller pulserende storbyliv, vil Aarhusregionen imødekomme dine ønsker. 

Lær Aarhusregionen at kende

I Aarhusregionen finder du en række dynamiske, kreative og historiske byer, et omfattende udbud af attraktioner, fascinerende dyreparker og spændende forlystelser. Regionen gemmer også på en enestående nationalpark, en naturnationalpark, indbydende badestrande, frodige naturområder samt kunst og kultur i verdensklasse – og det bedste af det hele er, at alt dette er inden for kort køreafstand fra Aarhus' centrum. 

Find rundt i Aarhusregionen og lær regionen at kende.

Nyd ferien i Aarhusregionen

Hvad vil du gerne opleve i 2024? Tag på festival, opleve skønne koncerter, planlæg påsken eller få allerede nu styr på sommerferien. Bliv inspireret nedenfor.

Hvad siger de lokale?

Du kan også lade dig inspirere af de lokale - af viborgensere, aarhusianere og randrusianere - og få deres bedste tips til, hvad du som gæst skal opleve i deres nærområde.

Benno Blæsild, Lokal på Djursland

Lokale anbefalinger

Få de bedste tips her

Foto: Alexander Håkansson

Se videoen og bliv inspireret

Åbner i YouTube

Vil du gerne vælge en mere bæredygtig ferie

Kan man gøre sit ferievalg mere grønt og bæredygtigt? Ja, det kan man, og vi har derfor samlet et par gode tips og anbefalinger til, hvordan du nemt kan gøre både små og store tiltag.

Kig efter Det Grønne Label!

Når du udforsker vores hjemmeside, så hold øje med det karakteristiske Grøn Oplevelse-label! Dette grønne mærke Grøn oplevelse fungerer som din guide og viser, at stedet er officielt certificeret inden for bæredygtighed.

Alle certificerede oplevelser

Hvad betyder Det Grønne Label?

Grøn Oplevelse betyder, at stedet går langt for at tage vare på vores planet. Fra energieffektivitet til genanvendelse og lokale initiativer – det grønne label er din sikkerhed for en mere ansvarlig og miljøvenlig oplevelse.

Bæredygtighed i fokus

Planlæg dit ophold

Er du på udkig efter overnatning, tips til transport, finde kort og brochurer eller blot finde vej til vores FAQ-oversigt? Klik ind eller søg videre nedenfor.

Flere tips til en god ferie

Djurs sommerland

De bedste oplevelser

Tips til bedste attraktioner, aktiviteter, events ...

Familie på tur i Ebeltoft på Djursland

Byer og steder

Aarhus, Djursland, Randers, Viborg, Silkeborg ...

Jon Edlund - din lokale guide i Aarhus

Din lokale guide

De bedste lokale anbefalinger

Trolden Elle i Viborg

Bæredygtighed i fokus