Gå til indhold
Shopping-hygge i Latinerkvarteret i Aarhus
Et væld af muligheder

Mode og Shopping

Shop hos AMOKsmykker i Aarhus

Shopping i Aarhus

Design, mode, livsstil og trend er blot nogle af de ord, som beskriver det væld af shoppingoplevelser, som venter dig i Aarhus’ stemningsfyldte gader og butikker.

Og, elsker du også at shoppe - ja, så vil du også elske Aarhus. Strøget, de mange kvarterer og stræder, storcentrene og den hyggelige atmosfære - alt sammen inden for gå afstand.

Shopping - hvad har du fokus på?

Er du på bytur i Aarhus, er den ikke fuldendt uden en hyggelig shoppingtur rundt i Jyllands førende shoppingby. Tag her rundt i nogle af byens hyggelige og unikke butikker og hils på de dygtige kunsthåndværkere, som typisk er at træffe i deres arbejde.

Besøg byens kvarterer og stræder

Er du på udkig efter det unikke og specielle, kan du dykke ned i nogle af de skønne gamle, de nye moderne eller de skæver kvarterer, der findes i Aarhus.

Her finde du Latinerkvarteret, Mejlgade, Vestergadekvarteret eller Trøjborgs gader - alle med hver sin charme og bykultur.

Du kan også vælge din shoppingtur langs Strøget, men uanset hvor du befinder dig, kan du undervejs altid finde hyggelige caféer, kaffebarer og restaurant, hvor du kan gøre et lille stop.

Butikker i Aarhus

Stormagasinet Salling i Aarhus

Stormagasiner og storcentre

City Gavekort

Giv et City Gavekort til byens butikker til en du har kær. Byen har et elektronisk gavekort, som gør shopping til en leg.

Læs mere her

Kan du ikke komme til Aarhus - må Aarhus komme til dig!

Få hjælp

Aarhus er en by med masser af shoppingmuligheder, og her er det rart at være på forkant med, hvordan butikkerne holder åbent.

Du kan derfor altid se de vejledende åbningstider på Aarhus Citys hjemmeside.

Se åbningstider her

Når du kommer til Aarhus, er det rart at vide, hvor du kan stille bilen uden at skulle frygte for at modtage en p-afgift. Herunder kan du se, hvor du kan parkere gratis, parkere med bus eller autocamper og hvor du finder både et uden- og indendørs parkeringsanlæg.

Parkering i Aarhus

Flere anbefalinger til Aarhus

Få mest muligt ud af dit ophold i Aarhus ...

Restaurant Frederikshøj i Aarhus

Spis godt

Your rainbow panorama på toppen af ARoS Aarhus Kunstmuseum

Top-attraktioner

Must-sees i Aarhus!

AarhusCARD

AarhusCARD

Få mere ud af dit ophold!

Dobbeltværelse på Hotel Oasia i Aarhus

Sov godt

Find den bedste seng i Aarhus!