AarhusCARD – oplev mere for mindre

AarhusCARD: oplev mere for mindre!

  • Gratis adgang til mere end 20 museer og attraktioner
  • Gratis transport med bus i Aarhus og hele region Midtjylland

Dit fordelskort til Aarhus. Oplev mere af Aarhus med gratis entré til attraktioner og aktiviteter og sjove oplevelser for hele familien.

TOP attraktioner i Aarhus

TOP attraktioner i Aarhus

Hvad du absolut skal se, når du er i Aarhus! De mest populære attraktioner er blandt andet Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum, Musikhuset Aarhus, men også mange andre kulturoplevelser venter i Aarhus.

Top gratis oplevelser

Gratis oplevelser

Det behøver ikke være dyrt at holde ferie i Aarhus. Her er der masser af gratis oplevelser, aktiviteter og underholdning - både for børn og voksne.

Nyd en shoppingtur til Aarhus

Tag veninderne med til Aarhus

Afslapning, god mad, hyggelig shopping og selvforkælelsen - ja, så er det Aarhus, du kan nyde både shopping, afslappede stunder på cafeerne og slentreture ved skov, hav og strand kombineret med kunst og kultur i verdensklasse.

Aarhus for børn

Tips til oplevelser for børn

Tag familien med til Aarhus og nyd de mange aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne. Kom og udforsk byens museer, mærk friheden når du glider hen over isen, tag en tur ud i Dyrehaven eller kør om kap i Gokart i den stor indendørs gokarthal.

Butikker, centre og meget mere

Stormagasiner, centre og butikker

Design, mode, livsstil og trend er blot få af de ord, som beskriver det væld af shopping oplevelser, som venter dig i Aarhus’ stemningsfyldte gader og butikker.

Gode tilbud netop nu i Aarhus

Gode tilbud netop nu

Ryk et par dage ud af kalenderen, træk stikket og forkæl dig selv og din kære på et weekendophold i Aarhus.

Sightseeing og guidede ture i Aarhus

Sightseeing og guidede ture

Få en helt unik oplevelse i Aarhus og tag med en guide rundt i byen - til fods eller på cykel. Du kan også komme ind på Byens rådhus, på food-walk og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyt, aktuelt og gode idéer til din ferie i Aarhus.

TILMELD DIG eller se tidligere udsendte nyhedsbreve

Aarhus for LGBT'ere

Aarhus for LGBT'ere

Aarhus er en by for såvel danske og internationale biseksuelle, homoseksuelle og transseksuelle - uanset hvem du er

Kulturruter i Danmark

Kulturruter i Danmark

Tag på opdagelse på tværs af Jylland. Find oplevelser inden for dine interesser - om du er til kunst og kultur, historie og samtid eller ønsker at opleve, hvem danskerne var i 1974, under krigen eller lære om ligestilling og om det at være holdt fange i et fængsel.

AttractionPASS

AttractionPASS

Køb et AttractionPASS og få gratis adgang til mere end 40 attraktioner i hele region Midtjylland

 

ARoS Aarhus Kunstmuseum       Musikhuset Aarhus             Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus       Magasin       Aarhus Central Food Market  
                       
Den Gamle By     Comwell Aarhus   Scandic Aarhus City     Aarhus Airport  
                       
Moesgaard Museum     Marselis Hotel-Aarhus   WakeUp     Billund Lufthavn  
                       
  KongresKompagniet   Novicell    
 
         

Bliv partner med VisitAarhus

Aarhus

Velkommen til Aarhus’ officielle turismewebsite. Her finder du information og inspiration til oplevelser i Aarhus - lige fra seværdigheder, museer, overnatning, begivenheder, aktiviteter, butikker, restauranter, transport og andre praktiske ferieoplysninger. Så rejser du alene, med venner og veninder eller familien – er der masser af muligheder og idéer til dig!

VisitAarhus

VisitAarhus er Aarhus’ officielle turistorganisation, der har til formål at medvirke til at udvikle turismen i Aarhus og at markedsføre Aarhus som ferie- og rejsemål. Har du brug for hjælp til information eller inspiration til Aarhus, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt VisitAarhus