Gå til indhold
Outdoor aktiviteter i Ry

Fart, sjov og action

Foto: Outdoorfestivalen

Hvor i Danmark finder du de bedste tilbud på fart, sjov og action? Ja, her ligger både Aarhus og hele Aarhusregionen i top med masser af gode ferieoplevelser.

Netop i Aarhusregionen er der flere muligheder for at få fart på. Ønsker du f.eks. at give den gas på mountainbike, suse afsted på de vildeste rutsjebaner i de store forlystelsesparker eller måske udfordre dig selv ude i naturen - eller tage kampen op indendørs.

Hvor kan du lide at få fart på?

Liste
Kort

Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 10 eventyrlige temalande, Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for hele familien. Djurs Sommerlan...

Læs mere
Tivoli Friheden
Foto: Per Ryolf

Tivoli Friheden

Kom i julestemning, når Tivoli Friheden forvandler parken til et eventyrligt juleland med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge i Jul i Friheden.

MTB i Danmarks Outdoorhovedstad Silkeborg i Søhøjlandet
Foto: Theis Kaas Pedersen

De bedste mountainbikeområder

Danmarks bedste mountainbikeområder ligger i Søhøjlandet midt i Aarhusregionen. Uanset dit niveau og uanset hvilke typer spor og udfordringer, du foretrækker, kan du få masser af kilometer i benene på flerdages MTB-ophold i Aarhusregionen. 

Læs mere
Locked Escape Rooms Randers
Foto: Locked Escape Rooms Randers

Gådejagt og vilde Escape Games

Elsker du gåder - og kan du lide at løse opgaver, selv om de kan virke helt umulige at løse? Vi har her samlet nogle af de bedste Escape Rooms og EscapeTours i Aarhusregionen, hvor du kan udfordre dig selv og dine venner i sjove, intense og underholdende lege, hvor alt er på spil. Tør du?

Læs mere
KlatreAutomaten
Foto: KlatreAutomaten

KlatreAutomaten

I KlatreAutomaten kan du udfordre dig selv, venner og familie i de mange klatreaktiviteter, som bl.a. indeholder klatrevægge, kassestabling og sjove alternative vægge. KlatreAutomaten er et indendørs ...

Læs mere
Rush Danmark
Foto: Rush Danmark

Rush Danmark

Rush er Jyllands største og vildeste trampolinpark med hele 4200 kvm fyldt med sjov, trampoliner og hyggelige områder. Prøv kræfter med trampoliner på både gulve og vægge, høvdingebold og springgrav.

Læs mere
Eventpark Aarhus
Foto: Eventpark Aarhus

Eventpark Aarhus

I Legelandet er der hele 5.000 m2 plads, som du kan boltre dig på, så kast dig ud i et hav af aktiviteter og oplevelser - helt uafhængigt af vejret.

Læs mere
Legeland Viborg
Foto: Kenneth Loven

Legeland Viborg

Viborg Legeland er en stor indendørs legeplads. Prøv de mange aktiviteter, som byder på underholdning for hele familien.

Læs mere
Klatreparken Randers
Foto: Klatreparken Randers

Klatreparken Randers

Er du klar på sjov, spænding og udfordring? Klatreparken Randers byder på aktive oplevelser for alle aldre, og med seks forskellige baner i meget varierende højder er der garanti for morskab.

Læs mere
Klatreparken Silkeborg
Foto: Klatreparken

Klatreparken Silkeborg

Er du klar på sjov, spænding og udfordring? Klatreparken Silkeborg byder på aktive oplevelser for alle aldre, og med seks forskellige baner i meget varierende højder er der garanti for morskab.

Læs mere
RaceHall
Foto: Racehall

RaceHall

I Racehall finder du Europas største indendørs Go Kart Center. Kan du lide fart, vildskab, en puls der hamrer, og tør du satse til det sidste - så skal du absolut en tur til Racehall! Her er udfordrin...

Læs mere
Auning Kart Park
Foto: Auning Kart Park

Auning Kart Park

Danmarks bedste udendørs gokartbane tilbyder spændende oplevelser i enestående omgivelser.

Læs mere
Surf Agency
Foto: Stand Up Paddle Surf Agency i Aarhus

Surf Agency

Få en sjov oplevelse på vandet og nyd synet af den smukke lystbådehavn og Aarhus Ø, mens du padler forbi de flotte både og ikoniske bygninger.

Læs mere
Aarhus Watersports Complex
Foto: Aarhus Watersports Complex

Aarhus Watersports Complex

At stå på wakeboard er som at stå på snowboard eller vandski, hvor du mærker suset af fartens glæde – en vandsport, som du nu også kan opleve i Aarhus hos Aarhus Watersports Complex.

Læs mere
DGI-huset Aarhus
Foto: RAISFOTO

DGI-huset Aarhus

I DGI-huset er der rig mulighed for at få sved på panden og pulsen op med en masse idræt og motion i centrum af Aarhus. Der er rigtig mange forskellige aktiviteter hver dag, som du får adgang til via ...

Læs mere
Aarhus Havbane
Foto: Aarhus Havbane

Aarhus Havbane

Havsvømning er blevet meget populært i Aarhus. Er du først blevet bidt af åbent hav-svømning, er det svært at glemme igen.

Læs mere

Søg selv videre ...

Klatreparken Silkeborg

Sport og masser af aktivitet

Foto: Klatreparken Silkeborg

Share your moments with us: