Gå til indhold
Frivillig ReThinker Krydstogt
Frivillige krydstogtværter i Aarhus med Ask Me skilte

Hvem er vi?

Visit Aarhus’ Frivilligprogram blev etableret i forbindelse med, at Aarhus var Europæisk Kulturhovedstad i 2017, her var temaet Let’s Rethink.

Derfor kalder vi de frivillige for ReThinkers.

Frivilligorganisationen har stor succes med at skabe et meningsfuldt og velfungerende fællesskab blandt de frivillige, og organisationen virker som en bank af frivillige, som aktører og kulturinstitutioner i Aarhus kan benytte, når de ønsker at involvere frivillige. Denne organisering er unik, og de frivillige er kendte, nationalt såvel som internationalt. Nu etablerer VisitAarhus lignende Frivilligprogrammer i Randers og Syddjurs.

Bliv frivillig ReThinker

Vælg hvor du vil være frivillig herunder.

Vi tilbyder alsidige frivilligopgaver i Aarhus, Randers og Syddjurs. Vi gør det nemt for dig at være frivillig, og vi gør os umage for at skabe og finde opgaver, hvor du som frivillig kan gøre en mærkbar og meningsfuld forskel.

Du vælger selv hvilke opgaver - og i hvilket omfang du har tid og mulighed.

Som ReThinker kan du:

  • Blive en del af et enestående fællesskab. I Aarhus er mere end 2.200 ReThinkers involveret i at løfte opgaver for et hav af byens kulturorganisationer, events og projekter

  • Frit vælge mellem meningsfulde og forskelligartede frivilligopgaver 

  • Få unikke oplevelser og komme bagom scenen på små og store kulturevents

  • Gøre en kæmpe forskel for din by, byens gæster og borgere

  • Gå nye veje og medskabe lokale oplevelser og aktiviteter, bæredygtighed og fællesskab. Vi tror på at disse nye former for frivillighed kan skabe merværdi for både byen og vores gæster i området

Alsidige frivilligopgaver

Frivilligprogrammet er særligt, fordi du herigennem bliver præsenteret for mange forskellige typer af frivilligopgaver. I Aarhus hjælper vi bl.a. til som velkomstværter ved de store krydstogtanløb, som statister og frivillige ved Det Kongelige Teaters forestillinger ved Moesgaard samt ved et hav af kulturelle og sociale projekter rundt om i byen. Der kommer hele tiden nye arrangementer og opgaver til som du frit kan tilmelde dig.

Læs mere om de mange forskellige muligheder her.

Hobbitten Moesgaard 2022

Hobbitten med kop

Vær med som statist eller frivillig når området omkring Moesgaard Museum forvandles til Tolkiens eventyrlige verden Midgård, fyldt med Hobbitter, ponyer, drager, elvere og trolde.

Læs mere her om at blive frivillig statist under forestillingen eller frivillig velkomstvært. 

Mød en ReThinker

Ny ReThinker?

 

Er du ny ReThinker, så kan du tilmelde dig intro-møde for NYE ReThinkers her.

På intro-mødet vil du møde andre, nye ReThinkers og se vores skønne lokaler GeLinde på Balticagade i Aarhus C. 

 

Du kan også se nogle af de aktuelle frivilligopgaver her

 

Jess, Frivillig i Aarhus

Jeg synes, at det er en fantastisk mulighed for at byde ind på lige præcis de opgaver, man har lyst til [...] det er samvær, fællesskab og så er vi med til at gøre noget fantastisk for byen!