Frivillige ReThinkers på GeLinde i Aarhus

Hvad er ReThinker og Frivilligorganisationen?

Foto: Per Bille

VisitAarhus Frivilligorganisation virker som en bank af frivillige ReThinkers, som aktører og kulturinstitutioner i Aarhus, Randers og Syddjurs kan benytte, når de ønsker at involvere frivillige.

VisitAarhus Frivilligorganisation har opbygget et kendt og enestående brand og en støt voksende og sund bank med flere tusinde ReThinkers. Frivilligorganisationen medvirker til udvikling, aktivitet og sammenhold i Aarhusregionen og har stor succes med at skabe et meningsfuldt og velfungerende fællesskab blandt de frivillige. 

ReThinkers er et stærkt brand med stærke værdier, og limen i brandet er fællesskabet – mellem de frivillige og i forhold til lokalområderne. VisitAarhus Frivilligorganisation er stolte af ReThinkers, og vi vil meget gerne have dig med. 

De frivillige – vi kalder dem ReThinkers

Fundamentet for vores succesfulde frivillighedsorganisation er en stærk følelse af identitet, fællesskab og tilhørsforhold, og de frivillige ReThinkers gør en kæmpe forskel med imødekommenhed og sans for værtskab. ReThinkers er lette at kende med de orange jakker, store ”Ask Me-skilte” og imødekommende smil. ReThinkers’ synlighed er med til at binde Aarhusregionen sammen.

Det er frivilligt og sjovt at være ReThinker

Historie og fremtid

ReThinker-fælleskabet begyndte i Aarhus i 2017, og er en stolthed for Aarhus. Det er et koncept, der ikke findes til svarende andre steder i verden og et unikt eksempel på ”good practice” nationalt såvel som internationalt. De seneste år har frivilligorganisationen været meget efterspurgt, og frivilligteamet har rejst både inden og uden for landet for at dele ud af de gode erfaringer fra Aarhus.

Succesen i Aarhus har båret frugt i hele Aarhusregionen og har født to voksende afdelinger i Randers Kommune og Syddjurs Kommune. Ambitionen er, at hele Danmark og verden på sigt får mulighed for at opleve hvor mange initiativer og aktiviteter, der kan blive til virkelighed med en frivilligbank a la ReThinkers som motor og drivkraft.

Find mere information