Masterclass i Frivillighed

MasterClass i frivillighed

Foto: Per Bille

Er du nysgerrig på, hvordan frivillige skaber værdi for din organisation eller forening - eller ønsker du mere indsigt i rekruttering og fastholdelse af dine frivillige? 

Skab værdi med frivillige og få succes!

Kom til MasterClass i frivillighed hos VisitAarhus’ anerkendte frivilligorganisation, hvor vi deler ud af vores enestående erfaring om rekruttering, motivering samt ledelse af frivillige. Vi tager udgangspunkt i vores mangeårige ekspertise indenfor event-frivillige og drager paralleller til din konkrete situation. 

Hvad siger deltagerne?

Hvad siger deltagerne Master Class

Foto:VIsitAarhus

Undervisere

Ulla Svenningsen Lund

Foto:Per Bille

Ulla Svenningsen Lund er frivillighedschef ved VisitAarhus og er kvinden bag VisitAarhus’ succesfulde frivilligorganisation, som blev etableret i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, hvor mere end 4.000 frivillige blev rekrutteret. Ulla har desuden omfattende erfaring som frivilligkoordinator fra Smukfest, hvor hun gennem 15 år stod i spidsen for de mange tusinde medhjælpere.

Anne-Sofie Søegaard Thomsen

Foto:Photopop, VisitAarhus

Anne-Sofie Thomsen er projektleder ved VisitAarhus og ansat i frivilligorganisationen ReThinker. Anne-Sofie har de seneste mange år arbejdet med det frivillige engagement til forskellige mega events i Aarhus. Anne-Sofie har været ansvarlig for opbygningen og afvikling af frivilligprogrammet til store internationale events, blandt andet The Ocean Race 2023 og VM i sejlsport 2018. Derudover, har Anne-Sofie en fast tjans som statistkoordinator for 55 frivillige statister under Det Kongelige Teaters udendørs forestilling på Moesgaard. Her arbejder hun med at motivere og involvere de frivillige statister, som møder op i en fast vagtplan uge efter uge. Anne-Sofie har en cand. merc. i strategi og ledelse og har stor erfaring med at koble teori og praksis for at skabe de bedste forhold for frivillige. Erfaring hun gerne deler ud af.

…det er en vanvittig berigende og opløftende oplevelse at få de frivillige til at knokle side om side omkring en opgave. Med hjælpsomhed, venlighed og en stor ansvarsfølelse kan de frivillige få det hele til at gå op i en højere enhed…

- Ulla Lund, Frivilligchef ved VisitAarhus

 

Tilmelding

Vi har i øjeblikket ikke aktuelle datoer for næste MasterClass – vi vil anbefale, at du læser mere om vores netværksmøder FriRum nedenfor.

FriRum - et netværk om frivillighed

Ved du, at vi har etableret ”FriRum - Netværk om frivillighed”? Det er et nystartet netværk der skal styrke arbejdet med involvering af frivillige. I netværket præsenterer vi kompetente og relevante oplægsholdere, ny viden og nye værktøjer, og så vil vi invitere til at lære af hinandens praksis og zoome ind på alt det som fylder - på godt og ondt - for os, der arbejder med involvering og koordinering af frivillige.

Læs om FriRum her.

VisitAarhus Frivilligorganisation

ReThinker-fælleskabet begyndte i Aarhus i 2017, og er en stolthed for Aarhus. De seneste år har frivilligorganisationen været meget efterspurgt, og frivilligteamet har rejst både inden og uden for landet for at dele ud af de gode erfaringer fra Aarhus. Succesen i Aarhus har båret frugt i hele Aarhusregionen og har født to voksende afdelinger i Randers Kommune og Syddjurs Kommune.

Læs mere om Frivilligorganisationen her.