Gå til indhold
Masterclass i Frivillighed

MasterClass i frivillighed

Foto: Per Bille

Er du nysgerrig på, hvordan frivillige skaber værdi for din organisation eller forening - eller ønsker du mere indsigt i rekruttering og fastholdelse af dine frivillige? 

Skab værdi med frivillige og få succes!

Kom til MasterClass i frivillighed hos VisitAarhus’ anerkendte frivilligorganisation, hvor vi deler ud af vores enestående erfaring om rekruttering, motivering samt ledelse af frivillige. Vi tager udgangspunkt i vores mangeårige ekspertise indenfor event-frivillige og drager paralleller til din konkrete situation. 

Hvad siger deltagerne?

Hvad siger deltagerne Master Class

Foto:VIsitAarhus

Underviser

Ulla Svenningsen Lund

Foto:Per Bille

Ulla Svenningsen Lund er frivillighedschef ved VisitAarhus og er kvinden bag VisitAarhus’ succesfulde frivilligorganisation, som blev etableret i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, hvor mere end 4.000 frivillige blev rekrutteret. Ulla har desuden omfattende erfaring som frivilligkoordinator fra Smukfest, hvor hun gennem 15 år stod i spidsen for de mange tusinde medhjælpere.

…det er en vanvittig berigende og opløftende oplevelse at få de frivillige til at knokle side om side omkring en opgave. Med hjælpsomhed, venlighed og en stor ansvarsfølelse kan de frivillige få det hele til at gå op i en højere enhed…

- Ulla Lund, Frivilligchef ved VisitAarhus

 

Tilmelding

Der er ikke flere Master Classes planlagt i år, men hvis du er interesseret og gerne vil have besked, når der kommer nye datoer, så skriv dig op her.

VisitAarhus Frivilligorganisation

ReThinker-fælleskabet begyndte i Aarhus i 2017, og er en stolthed for Aarhus. De seneste år har frivilligorganisationen været meget efterspurgt, og frivilligteamet har rejst både inden og uden for landet for at dele ud af de gode erfaringer fra Aarhus. Succesen i Aarhus har båret frugt i hele Aarhusregionen og har født to voksende afdelinger i Randers Kommune og Syddjurs Kommune.

Læs mere om Frivilligorganisationen her.

Share your moments with us: