Gå til indhold
Cruise Royal Princess anløber Aarhus Havn

Frivillig velkomstvært ved krydstogtanløb

Foto: VisitAarhus

I Aarhusregionen elsker vi at få gæster. Et tydeligt tegn på byens gæstfrihed er de mange frivillige velkomstværter, som hvert år tager varmt imod tusindvis af krydstogtgæster med rugbrød og flag.

Værtskab er en essentiel og vigtig opgave, og når de tilrejsende turister møder venlige, hjælpsomme og imødekommende frivillige på havnen, så giver dette en hel unik og fantastisk personlig velkomst til byen - og så er det tilmed en utrolig sjov og berigende frivilligopgave!

Det er noget af det sjoveste, jeg nogensinde har været med til, jeg sad ikke ned hele dagen. Dagen efter sad jeg herhjemme helt alene og skraldgrinede højt. Det var så sjovt!

Rugbrød til krydstogtturister i Aarhus
Foto: Per Bille
ReThinker hjælper ved krydstogtanløb i Aarhus
Foto: Per Bille

Få unikke oplevelser som velkomstvært 

Mange frivillige ReThinkers har allerede meldt sig som velkomstvært, men du er selvfølgelig også velkommen - der er altid plads til flere!

Hvis du endnu ikke er tilmeldt som frivillig ReThinker, skal du først registreres.

Herefter kontakter du frivilligteamet, som vil koble dig på holdet for velkomstværter. Du kan enten skrive til rethinkers@visitaarhus.com eller ringe på telefon tlf. 27 15 97 87. Vi klæder dig naturligvis på, så du føler dig tryg og godt tilpas med opgaven.

Krydstogtanløb

I Aarhus anløber der hvert år mange krydstogtskibe i Aarhus Havn med gæster fra store dele af verden.
Find oplysninger om hvor de kommer fra, hvornår de lægger til og hvad turisterne typisk laver under deres ophold HER

Share your moments with us: