Velkomstvært til krydstogtanløb

Bliv frivillig velkomstvært ved krydstogtanløb

Foto: Per Bille

Som frivillig velkomstvært kan du hjælpe med at give tusindvis af krydstogtgæster en uforglemmelig velkomst til Aarhusregionen og samtidig få et berigende fællesskab med andre frivillige ReThinkers.

Frivillige velkomstværter i orange jakker, tager hvert år imod tusindvis af krydstogtgæster fra hele verden på kajen i Aarhus med rugbrød, flag og smil.

Den internationale interesse for Aarhus som rejsedestination er stor, og gæsterne er især begejstrede over den imødekommenhed og gæstfrihed, som de oplever i vores by.

Udover at bidrage til gæsternes positive oplevelse af byen, er dét at være velkomstvært en berigende og spændende frivilligopgave, hvor du møder gæster fra hele verden og samtidig lærer nyt om din by.

”Som ReThinker får du et netværk, og et fællesskab som er helt fantastisk. Du møder nye mennesker, du lærer nye at kende, og du får nye oplevelser. Du lærer nye ting om din by, når du er krydstogt velkomstvært” siger Anne-Mette, som har meldt sig som ReThinker velkomstvært.

Vi vil rigtig gerne have dig med som frivillig vært til at tage imod krydstogtgæster.

Rugbrød til krydstogtturister i Aarhus
Foto: Per Bille
ReThinker hjælper ved krydstogtanløb i Aarhus
Foto: Per Bille

Vi siger det med rugbrød

Når gæsterne går fra borde, bliver de mødt af venlige lokale orange værter.  

Vi står på kajen og tilbyder gæsterne en lille smagsprøve på Aarhus ved ankomst, og hvad er mere dansk end en nybagt rugbrødshapser med smør?  

Det kræver inden faglige forkundskaber at være med til at tage imod.  Vi siger det med rugbrød, flag og et venligt smil. Det er en stor fordel, at du har lyst til at falde i snak med gæsterne i byen, og hvis du har engelske eller tyske sprogkundskaber. 

Du kan være helt tryg

Vi klæder dig fysisk på med orange jakke og også mentalt, så du føler dig tryg og tilpas med opgaven. Krydstogtopgaven er både en vigtig og en god opgave at begynde med som ReThinker, da du altid har en makker at gå sammen med og aldrig møder verden alene.

Kom når du vil, kan og har lyst og bliv del af et enestående fællesskab i Aarhus, der gør en forskel med rugbrød uden grænser.

Tilmelding

Hvis du har fået appetit på at være med på det orange hold eller blot har et spørgsmål så ring til os på frivilligkontoret på tlf. 27 15 97 87 eller send en mail til os på rethinkers@visitaarhus.com.

Godt at vide

  • Alle værter er frivillige
  • Det er en stor fordel at have let til smil – og have lyst til kontakt og dialog med gæsterne fra krydstogtskibene
  • Det er ligeledes en stor fordel at have engelske eller tyske sprogkundskaber
  • Vi forventer at du tager 3-5 vagter som krydstogtvært i løbet af ét år
  • Du bliver en del af et hold, som tager imod det aktuelle krydstogtskib
  • Du kan blive klogere på opgaven i Håndbog for Velkomstværter