Gå til indhold
Julestemning i Silkeborg

Jul i Silkeborg

Foto: VisitSilkeborg

Nyd julehyggen og julestemningen i Silkeborg i hele december måned. Kom og shop gaver, nyd en kop varm kakao, gløgg eller kaffe og få røde kinder på et par gode traveture i den dejlige natur i det smukke Søhøjland.

Juleaktiviteter i Silkeborg

Jysk Musikteater byder både på jule- og nytårskoncerter og juleforestillinger for børn, hvor både Cirkeline, Romeo & Julie, Paul Potts og flere sørger for god underholdning - så der er julehygge for både børn og voksne. Se også endnu flere julebegivenheder her.

Også hos AQUA Akvarium & Dyrepark skruer de op for julehyggen. 

Find flere begivenheder her.

Jul på Stougaarden

Jul på Stougaarden

Nyd det hyggelige julemarked på det store gods

Foto: Stougaarden

Er du mere til julepynt, juletræer og julemarkeder, kan du tage familien med til jul på Stougaarden. Her er der rig mulighed for at blive mindet om de gode gamle dage, for Stougaardens jul er både landlig og rustik. Mød blandt andet minigrisene Gurli og Grethe og deres mange søde griseunger.

Også Gothenborg byder på et sandt juleeldorado, hvor du kan købe særlige og unikke julegaver til dine nærmeste, lavet af dygtige kunsthåndværkere fra hele Danmark.

Hele familien kan også tage en tur rundt i Silkeborgs gader med det hyggelige juletog eller køre på den ikoniske veteranbane mellem Bryrup og Vrads, når de inviterer ombord på Juletræstoget

Flere juleoplevelser i Silkeborg her. (opdateres løbende).

Forbered juleturen til Silkeborg

Hvornår har butikkerne åbent, hvor kan jeg parkere, hvilke hoteller har åbent juleaften, hvor kan jeg holde nytårsaften, hvilke restauranter har åbent mellem jul og nytår?

Jul på Stougaarden
Foto: Stougaarden

Julens åbningstider

Se hvornår hoteller, restauranter og attraktioner holder åbent hen over jul og nytår.

Find lokale svar til Silkeborg her:

Læs mere

Share your moments with us: