Farvergården i Ebeltoft

Gratis oplevelser på Djursland

Foto: VisitAarhus

Planlæg en budgetvenlig ferie på Djursland med et væld af oplevelser, sjov og aktivitet. Mange attraktioner tilbyder gratis entré, og der er også et væld af naturoplevelser at finde i området. Du kan her på siden også dykke ned i nogle af de mange begivenheder, som tilbyder gratis entré.

Gratis entré til fantastiske oplevelser

Liste
Kort
Museum Østjylland Grenaa
Foto: Museum Østjylland

Museum Østjylland Grenaa

På Museum Østjylland Grenaa kan du opleve historien om Norddjursland. 

Læs mere
Museet Det Gamle Rådhus
Foto: Museum Østjylland

Museet Det Gamle Rådhus

Det Gamle Rådhus i Ebeltoft er kendt og elsket af mange – måske især af de mere end 500 par, der hvert år bliver viet på Det Gamle Rådhus. Men rådhuset er mere end en nostalgisk ramme for vielser.

Læs mere
Skatkammer Siam
Foto: VisitAarhus

Skatkammer Siam

Tag på en uforglemmelig tur i Skatkammer Siam - Rasmus Havmøllers forundelige samling, som er en guldgrube af etnografiske genstande fra Siam, det nuværende Thailand.

Læs mere
Kalø Slotsruin
Foto: Sebastian Nils

Kalø Slotsruin

Udforsk Danmarks ældste middelalderlige brostensbelagte vej på vej til de betagende borgruiner af den 700 år gamle fæstning Kalø Slotsruin, beliggende på den charmerende Kalø-halvø. Følg i fodsporene ...

Læs mere

Museet Farvergården i Ebeltoft

På Museet Farvergården i Ebeltoft kan du få indsigt i tidligere tiders farvning af garn og klæde. Farvergården er et større gårdanlæg, hvor du også kan opleve den originale pigstensbelægning. Hele omr...

Læs mere

Gratis events

Naturen tilbyder et rigt, gratis udvalg af oplevelser

Djursland har et hav af attraktioner, men er også ekstrem rig på skønne naturoplevelser. F.eks. er Nationalpark Mols Bjerge et stort eldorado af oplevelser og strandene hele vejen langs med Djurslands kyst inviterer på skønne oplevelser - hele året.

Nyd en budgetvenlig ferie i hele Aarhusregionen

Vidste du, at Djursland ligger i Aarhusregionen i det østjyske og er centralt placeret i Danmark? Her har du mulighed for at kombinere overnatning til rimelige priser med masser af gratis oplevelser og sammensætte en fantastisk budgetvenlig ferie i Danmark.

Vidste du, at børn under 18 år har gratis adgang til mange museer i hele Danmark?