Outdoor aktiviteter i Ry

Bedste udendørs aktiviteter i Aarhusregionen

Foto: Outdoorfestivalen

Er du på udkig efter den ultimative ferieoplevelse, der kombinerer energi og fællesskab? Så er Aarhusregionens udendørs aktiviteter lige noget for jer! Uanset om du er til vandre- eller cykelture, klatring, golf eller sjove forlystelsesparker, har regionen noget unikt at tilbyde.

Få de bedste oversigter og anbefalinger her på siden

Liste
Kort
MTB i Danmarks Outdoorhovedstad Silkeborg i Søhøjlandet
Foto: Theis Kaas Pedersen

De bedste mountainbikeområder

Danmarks bedste mountainbikeområder ligger i Søhøjlandet midt i Aarhusregionen. Uanset dit niveau og uanset hvilke typer spor og udfordringer, du foretrækker, kan du få masser af kilometer i benene på flerdages MTB-ophold i Aarhusregionen. 

Læs mere

De bedste vandreture i Aarhusregionen

Frem med vandreskoene og lad eventyret begynde. I Aarhusregionen er der fantastiske vandremuligheder. Udforsk skove, ådale, søer, åer, strande og endda bjergture i bl.a. Nationalpark Mols Bjerge, Søhøjlandet omkring Danmarks Outdoor Hovedstad, Gudenåen, Hærvejen og meget mere.

Læs mere

De bedste cykelruter i Aarhusregionen

Aarhusregionen fortjener også at blive oplevet fra en sadel. På cykel kommer du nemlig helt tæt på naturen, får vind i håret og uforglemmelige stunder på din tur rundt i regionen. Desuden kan du møde nye mennesker, som du kan dele de skønne opleveler med.

Læs mere

Oplev de bedste SUP spots i Aarhusregionen

Stand Up Paddle, også kendt som SUP, er en fantastisk vandsportsaktivitet, der passer til alle - uanset om du er erfaren eller nybegynder, med familie, med venner eller din partner. Find her gode tips til de allerbedste steder i Aarhusregionen, hvor du kan nyde vandet fra et paddleboard.

Læs mere

De bedste forlystelses- og temaparker

Oplev nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland eller besøg Tivoli Friheden i Aarhus.

Læs mere
Klatreparken i Randers
Foto: Klatreparken Randers

Klatre, surfe og sjove boldspil

I vand og på land - det er bare med at komme af sted og finde de mange sjove udendørs aktiviteter, der står og venter på at blive oplevet i hele Aarhusregionen. 

Læs mere

Golfferie i Aarhusregionen

Kombiner din ferie med muligheden for at spille golf på en af Aarhusregionens smukkest beliggende golfbaner. Inviter dine golfvenner med på turen og nyd et spil golf med udsigten til Himmelbjerget, Mols Bjerge eller Gudenådalen.

Læs mere

Bliv inspireret til endnu flere oplevelser

Ønsker du at være indendørs? Find de bedste aktiviteter her.

Sangstrup Klint på Djursland i solnedgang

Udforsk naturen

Water and Wellness Randers

Indendørs aktiviteter

Ree Park Safari

Bedste guides og anbefalinger

Mad fra Langhoff & Juul på Djursland

Gastronomi

Michelin, restauranter, caféer og natteliv