Brian og Asser - lokale i Randers

Asser og Brian

Foto: Tania Nørgaard

Lokale i Randers

Asser Øllgaard og Brian Rasmussen fik i 2020 overleveret prisen som årets Randersborgere. 

Det tænker du formentlig også er fuldt fortjent, hvis du – ligesom mange andre danskere – kan genkende de to gæve gutter, som til dagligt arbejder som hhv. biolog og udstillingschef i Randers Regnskov.

Mens corona lagde begrænsninger for vores hverdag og for børnenes skolegang, så Brian og Asser nemlig en mulighed for at undervise de danske børn i biologi via Facebook – på ekstremt underholdende vis!

Asser og Brian bor begge i Randers med deres familier og benytter flittigt naturen som kulisse for deres fritidsaktiviteter.

For Brian indebærer det mest løb og naturfotografering, mens Asser nyder at følge med i livet i skoven lige ud for sit eget hjem, hvor der både findes ræve og rådyr.

Og så elsker de begge deres eksotiske arbejdsplads – ikke mindst fordi de her har direkte adgang til Gudenåen og alle de muligheder, som Danmarks længste å byder på.

Brian og Asser - lokale i Randers

Interesser

Asser: Naturforståelse, menneskeforståelse, musik
Brian: Løb, fotografering, natur, dyr, regnskov

Follow me

@aollgaard og @brian.m.rasmussen.5

Asser og Brians guide

Vi sejler op ad åen

"Visse steder føler I jer hensat til mere eksotiske himmelstrøg med scenarier, der summer af liv og vildnis. Andre steder passerer I marker og motorveje. Uanset hvad, er det dog altid spændende at beskue verden fra et lidt anderledes perspektiv."

Læs hele Asser og Brians guide her