Aarhus Food Walk
Oplev

Sightseeing i Aarhus

I Aarhus kan du gå rundt til de fleste seværdigheder, og der er nok at vælge imellem. Vil du nyde den skønne natur, der omkredser Aarhus, er der heller ikke langt til Marselisborgskovene i syd, Risskov i nord eller strandene og de nye havnearealer ind imellem.

Er du ny i byen, er de traditionelle og historiske gåture altid en god måde at lære Aarhus at kende på, men der er også rig mulighed for at opleve en skæv og anderledes vinkel på Aarhus – alt kan lade sig gøre! De veluddannede guider hos fx Service & Co. står klar til at hjælpe med at skræddersy og guide på lige præcis den tur, du ønsker. Vil du hellere udforske byen på egen hånd, er der også rig mulighed for det.

Aarhus på egen hånd

Foto: Photopop, VisitAarhus

Udforsk midtbyen til fods

Foto: Photopop, VisitAarhus

Incoming og guideservice

Foto: Photopop, VisitAarhus

Du kan ikke undgå at mærke pulsen i Aarhus, en by i rivende udvikling, hvor kulturen og kreativiteteten blomstrer. 

Området ved Frederiksbjerg byder på skønne specialshops med kvalitetsfødevarer, design – og delikatessebutikker. De ligger side om side med charmerende cafeer, klassiske værtshuse og skønne spisesteder.

Oplev også Latinerkvarteret i hjertet af Aarhus med smalle brostensbelagte gader, cafeer og små butikker, er det på en dejlig sommerdag næsten som at være i Paris.

Besøg byens mange interessante museer, hvor du både kan blive klogere og underholdt. Tag del i stemning og liv i butikker og cafeer, i gader og stræder, hvor du kan fornemme, at Aarhus er en gammel by med en lang og spændende historie.

Faste rundvisninger

I Aarhus finder du året rundt faste rundvisninger, hvor du kan opleve byens historie, store attraktioner og seværdigheder samt komme gennem hyggelige, brostensbelagte gader og stræder og mærke Aarhus' puls.

Hop On Hop Off City Sightseeing Aarhus

Hop On Hop Off City Sightseeing busserne kører desværre ikke i Aarhus i 2020.

AarhusCARD

Oplev mere med AarhusCARD - og spar penge.

Solstråler over Aarhus

Oplev den fantastiske natur, frisk luft og solens stråler på disse ruter i Aarhus.

Grønne udflugtssteder

Tag familien, madpakken og vandreskoene på og drag på eventyr i Aarhus' mange flotte og grønne udflugtssteder.

Udforsk Aarhus på flere forskellige måder

Historieruten

Foto: Henrik Bentsen

Vandre- og løberuter

Foto: VisitAarhus

På cykel i Aarhus

Foto: Photopop, VisitAarhus