Aarhus på egen hånd

Foto: VisitAarhus

Der er rig mulighed for at udforske Aarhus på egen hånd - læs mere her. 

På gåben, cykel eller i bus? Der er flere muligheder når Aarhus skal udforskes. Er du ikke til guidede ture, er der rig mulighed for at udforske Aarhus på egen hånd. Find inspiration til en gåtur rundt i byens mange gader og stræder. Lej en cykel og nyd naturen langs vandet mod Risskov eller igennem skoven mod Moesgård strand

Skal du se Aarhus Midtby, er den optimale transportform gå-ben, men vil du gerne se lidt mere af byen og selv bestemme ruten og tempoet – og oven i købet få lidt motion samtidig – er bycyklerne lige sagen. 

Vil du ud og nyde naturen, men ikke helt sikker på hvor du skal tage hen, kan du hente inspiration i syv tilrettelagte ruter ”Solstråler over Aarhus”, ture der stråler fra Aarhus og ud i naturen. Her er ruter som Kystruten, Bjergruten, Parkruten, Landruten, Pulsruten og så er der Den Blå Rute. For hver rute er der lavet et detaljeret kort med beskrivelse af de ting, du kan se og opleve. Kortene er ikke trykt, men kan hentes på Naturhistorisk Museums hjemmeside solstraaler.dk.

Find meget mere inspiration

Gå i de lokales fodspor - og vær aarhusianer for en dag. Få en anderledes og måske mere intens oplevelse af de mange tilbud, som Jon, Catrine, Marie m.fl. anbefaler.

Jon Edlund - din lokale guide i Aarhus

Følg i de lokales fodspor

Foto: Frame & Work