Aktuelle Tips

Foto: Martin Dam Kristensen

Hvad sker der i Aarhus - i dag? Få et hurtigt overblik her på siden, hvor vi har samlet et par tips og idéer til både aktiviteter, underholdning og mange andre ting. 

Aktuelle Tips
En lille koncert, teaterstykke, rundvisning eller lignende krydrer altid en god oplevelse. Få her et hurtigt overblik over, hvad der sker netop nu på scener og mindre steder i Aarhus.
TIP: AarhusCARD
Med et AarhusCARD i hånden får du gratis adgang til mere end 30 attraktioner og aktiviteter i Aarhus, herunder ARoS, Den Gamle By, Moesgaard Museum og Tivoli Friheden.
TIP: Venindetur til Aarhus
Aarhus er det perfekte sted for en rigtig venindeudflugt, som både skal være hyggelig og sjov. De gode shopping muligheder på strøget og i Latinerkvarteret kan få ethvert kvindehjerte til at banke lidt hurtigere, og her er virkeligt noget for enhver smag.
TIP: Arkitektur i Aarhus
Arkitektur på hvert et gadehjørne! Er du arkitekturinteresseret, er Aarhus en gavebod af spændende bygninger. Står du f.eks. på Rådhuspladsen, har du hele tre tidsaldre inden for blot et par minutters gang
TIP: Tag kæresten med
Flere og flere er begyndt at tage til Aarhus for at nyde et par romantiske dage i hinandens selskab. Også her har byen et stort og varieret bud på mindeværdige oplevelser, som kan gøre turen uforglemmelig.
TIP: Maden i top
Mulighederne er mange i Aarhus. Skal det være en god middag, skal det være i Latinerkvarteret, på hotellet - eller bare en hyggelig sandwich på en af byens caféer. Helt sikkert finder du her inspiration til netop det du har lyst til.
TIP: Skjulte steder
Heldigvis er der mange, der kommer til Aarhus igen og igen. Mange vælger (forståeligt) at se byens store seværdigheder, men der er også rigtig mange, der er eventyrlystne, og som gerne vil se noget mere end det, de kan læse om i deres guidebøger. Du kan her finde en lille oversigt over nogle af byens oversete perler.
TIP: Når natten falder på ...
Når mørket sænker sig over Aarhus, viser byens sig fra sin mest festlige side. En almindelig hverdagsaften vil det ofte være muligt at finde live-musik enten på byens store spillesteder eller på de små barer og caféer i det centrale Aarhus. Til inspiration er der her en lille oversigt over nogle af byens foretrukne diskoteker og musiksteder.