Gå til indhold

Outdoor aktiviteter i Søhøjlandet

Foto: Sarah Green

Silkeborg og Søhøjlandet er førende inden for outdoor aktiviteter. Silkeborg er Danmarks Outdoor hovedstad, og det ikke uden grund. Her kan du give den gas i et hav af udendørs aktiviteter - på Mountain bike, nyde rolige vandreture, fiske, ro og sejle i kajak - og meget mere.

Liste
Kort
Mountainbike i Søhøjlandet
Foto: Theis Kaas Pedersen

På Mountainbike i Søhøjlandet

Elsker fart og spænding, er mountainbike i Søhøjlandet det helt rigtige for dig. Området har nogle af Danmarks bedste mountainbike-ruter, der snor sig gennem bakkede og kuperede skove - uanset om du er til skarpe sving, hop og store højdemeter eller mere nybegyndervenlige spor.

Læs mere
Klatreparken Silkeborg
Foto: Klatreparken

Klatreparken Silkeborg

Er du klar på sjov, spænding og udfordring? Klatreparken Silkeborg byder på aktive oplevelser for alle aldre, og med seks forskellige baner i meget varierende højder er der garanti for morskab.

Læs mere
Silkeborg Ry Golfklub
Foto: Silkeborg Ry Golfklub

Silkeborg Ry Golfklub

Silkeborg Ry Golfklub ligger naturskønt og danner de perfekte rammer for den gode golfoplevelse. Golfklubben har et afslappet klubmiljø og golf på internationalt niveau.

Læs mere
Bøllingsø og Hærvejen på cykel
Foto: Carsten Wiehe

Bøllingsø og Hærvejen på cykel

Mærk det historiske sus på Hærvejen og nyd turene ad de små veje, som fører jer til den smukke Bøllingsø, hvor moseligene Tollundmanden og Ellingpigen blev fundet.

Læs mere
Nordskoven og Gjern Bakker på cykel
Foto: Nils Jepsen

Nordskoven og Gjern Bakker på cykel

På cykelturen Nordskoven og Gjern Bakker kan I få nogle helt fantastiske landskabs-oplevelser. Kør parallelt med den roligt strømmende Gudenå og nyd det dramatiske istidslandskab i Gjern Bakker.

Læs mere

Fem løberuter til ferien i Søhøjlandet

Søhøjlandet byder på uanede muligheder for forskellige ruter, så det er svært at vælge mellem den store pallette af natur. Jeg giver et bud på markerede ruter, som er gode til trailløb, men som også sagtens kan bruges til vandreture.

Læs mere
Fuglsang Rideture
Foto: Fulgsang Rideture

Fuglsang Rideture

Tag på en ridetur med familien, vennerne eller kæresten i Danmarks smukkeste naturområde midt i Søhøjlandet med Fuglsang Rideture. Her kan du komme ud og ride på rolige islandske heste på trækketure, ...

Læs mere

AdventureGolf og FodboldGolf med DitEvent.dk

Spil AdventureGolf på Europas største 12 hullers Adventure Golfanlæg, eller gå en runde på den store 18 hullers FodboldGolf-bane.

Læs mere
Outdoor365
Foto: Outdoorfestivalen

Outdoor365

Outdoor365 er en onlineportal, hvor du kan blive inspireret til outdoor-aktiviteter og udeliv. Du kan finde aktiviteter både til lands, til vands og i luften.

Læs mere
Iller Hinderbahn
Foto: Iller Hinterbahn

Iller Hinderbahn

Besøg Iller Hinderbahn - Midtjyllands Legeplads sammen dine venner, familie, kæreste eller kolleger og få en unik oplevelse.

Læs mere

Vandreruter og ture i Søhøjlandet

Kombinationen af gamle hedestrækninger, storslåede skove og det bakkede landskab samt de mange smukke søer, udgør tilsammen en helt unik naturoplevelse, som ikke kan fås andre steder end i Søhøjlandet.

Himmelbjerg Golf Club
Foto: Himmelbjerg Golf Club

Himmelbjerg Golf Club

Himmelbjerg Golf Club er et moderne golfanlæg bestående af Himmelbjergbanen, en 18-huls mesterskabsbane (par 71) samt Bakbjergbanen, en 9-huls Pay and Play (par 32), der er åben for alle golfinteresse...

Læs mere
STUN-park
Foto: VisitSilkeborg

STUN-park

STUN-park er en skaterpark i Silkeborg hvor alle er velkommen. Hos STUN-park kan du både medbringe dit eget udstyr samt benytte parkens faciliteter. Få hjælp og inspiration fra andre og få en sjov dag...

Læs mere
Pulsparken i Ry
Foto: VisitSkanderborg

Pulsparken i Ry

Besøg Pulsparken i Ry og få pulsen op med en løbetur og ved brug af de forskellige aktiviteter, eller tag en rolig gåtur og slap af i sansezonen.

Læs mere
Galten Skatepark
Foto: VisitSkanderborg

Galten Skatepark

På Bytoften torv i Galten midtby er 283 m3 beton fordelt på en 1100 m2 lavet om til en topmoderne Skatepark hvor børn, unge og ungdommelige sjæle kan udfolde sig på deres skateboard, BMX cykel, løbehj...

Læs mere

Find flere aktiviteter

Du kan også vælge at fiske, besøge akvariet AQUA eller leje en båd og sejle på en af de mange søer, og hvis det regner kan du varme dig i det tropiske badeland Landal eller udforske det spændende Escape Games.

Find flere aktiviteter her

Share your moments with us: