Lystfiskeri i Ebeltoft på Djursland

Lystfiskeri på Djursland

Foto: Sebastian Nils

Tag fiskestangen med, når du skal til Djursland. Langs kysterne finder du her nogle af de bedste muligheder for kystfiskeri i Danmark. Du kan fiske helt fra det tidlige forår - og mange fiskevande er også børnevenlige og gode at hygge og øve sig ved – alene eller sammen med hele familien.

Fiskesæsonen er typisk fra slutningen af marts til november måned. De bedste fiskesteder på Djursland ligger på Østkysten ud mod Kattegat. Herunder fra syd for Grenaa til Gåsehage, hvor det flere steder hurtigt bliver dybt, og hvor der er tang- og stenbælter langs med kysten. 

Det kan man se på en dag hvor vandet er klart. I overgange mellem sand og sten/tang vil der typisk være fladfisk at fange. Også nord for Grenå er der områder med denne type kyst, hvor der er godt fiskevand.

Liste
Kort
Fiskeri Bønnerup Havn
Foto: Else Brask

Fiskeri Bønnerup Havn

Ved Bønnerup Havn og strand kan du fange fladfisk, torsk og havørred. Du har mulighed for at fiske fra strand, mole eller båd og havnen har også et skur, hvor du kan rense din fangst.  

Læs mere
Fiskeri Grenaa Havn
Foto: Jesper Maagaard

Fiskeri Grenaa Havn

Ved Grenaa Havn kan du fange bl.a. torsk, makrel og forskellige fladfisk.

Læs mere
Fiskeri Sangstrup og Karlby Klint
Foto: Mette Udengaard

Fiskeri Sangstrup og Karlby Klint

En fisketur ved Sangstrup og Karlby klinter byder på helt særlige naturomgivelser med de flotte klinter der strækker sig mange meter over vandoverfladen og snor sig ind og ud af vandet. Som noget helt...

Læs mere
Fiskeri ved Kolindsund Kanal
Foto: Sebastian Nils

Fiskeri ved Kolindsund Kanal

Over 50 km. Fiskevand, for både flue, mede og spinde fiskeri.

Læs mere
Fiskeri i Randers Fjord
Foto: RAISFOTO

Fiskeri i Randers Fjord

I Randers Fjord er der rig mulighed for at fange fisk og nyde naturen imens. Overgangen fra Gudenåsystemet til det salte fjordvand giver gode levevilkår for det væld af fiskearter, der lever her.

Læs mere
Lystfiskeri i Ebeltoft på Djursland
Foto: Sebastian Nils

Fiskeri ved Ebeltoft

Her kan du se fiskepladser på tippen af Djursland ved Ebeltoft. 

Læs mere

Et hav af muligheder

Tag børnene med

Det mest børnevenlige er at købe nogle sandorm, hvor I fisker med krog efter fladfisk eksempelvis på Østkysten af Djursland, hvor I kan fiske på sandbund tæt på tangbælterne.

Snorkeldykning

Hvis du er interesseret i snorkeldykning, er der rig lejlighed til at fange aftensmanden på  1.5 – 3 meters dybde. Ikke mindst på Østkysten. Hold øje med overgange mellem tangbælterne og sandet, hvor fladfiskene ynder at ligge.  

Put and Take

Du kan også vælge et af de hyggelige Put and Take fiskesteder, hvor roen især sænker sig, når fiskestangen glider ned i søen.